CS:GO

Semifinále Sazka eCUP: ENTERPRISE otočili vývoj obou map a porazili Entropiq prague 2:0

Semifinále Sazka eCUP: ENTERPRISE otočili vývoj obou map a porazili Entropiq prague 2:0
23. 11. 2022
  |  

ENTERPRISE otočili vývoj obou map série s Entropiq Prague a po výsledku 2:0 postupují do finále Sazka eCUP Winter 2022.

Entropiq Prague vs. ENTERPRISE

Výsledek - 0:2
  • de_nuke 11:16 (9:6)
  • de_mirage 13:16 (9:6)
  • de_dust 2

Entropiq Prague se podařilo nastoupit do mape de_nuke ve velkém tempu, když se dostal do vedení 4:0. Až posléze se podařilo ENTERPRISE korigovat vývoj zejména díky dvojici Tomáš "system" Zemko & Raul "Blytz" Gligor. Entropiq Prague však táhl mladičký xicoz, kterému se podařilo získat za 9 kol 10 killů a jeho tým se dostal do vedení 5:4.

Sestava vedená Michalem "leckr" Kadlíčkem však dokázala držet tempo a odskočila na stav 8:4, až následně neuspěla a přišla další ztráta. Navíc se do tempa s AWP dostával také h4rn, který otevřel 14. kolo killem na sesLa a EP dotáhli ke snížení v poměru 6:8. Entropiq Prague však ovšem nedovolili další snížení a v polovině vedli 9:6.

Pistol round ve druhé polovině úvodní mapy sice ovládli hráči ENTERPRISE, pak však Entropiq Prague vystavili tvrdou stopku na rampě a ve force buy dokázali opět odskočit na rozdíl 3 kol. Střídání kol však pokračovalo, když manguss dokázal clutchnout 1v2 s deaglem a zajistil tak snížení na 8:10. EP se přesto podařilo dvakrát zvítězit a srovnat stav, opět to byli však EIQ Prague, kteří odskočili do vedení 11:10 a donutili vzít soupeře 2. taktickou pauzu.
ENTERPRISE dokázali následně srovnat a navíc sérií kol a dalších clutchů získat 5 kol v řadě, což vyneslo vedení 15:11. Ani následně už nedokázal tým Entropiq nic vymyslet a prohrál 11:16.

Druhá mapa začala opět ve velkém tempu pro Entropiq Prague, kteří nejen, že se ujali vítězství v pistol round za CT stranu, ale navíc také získali 4 další kola a vedení 5:0 zajistilo více než komfrotní pozici.

ENTERPRISE se dočkali až v 6. kole poté, co The eLiVe získal svůj vůbec první kill kdy zabil v 1v1 situaci snipera sesLa. Posléze se však podařilo srovnat EP na 6:6 a drželi tak tempo s Entropiq Prague. Leckrova parta ovšem zvládla klíčový závěr, ve kterém brala 3 kola v řadě a ovládla polovinu 9:6.

Po výměně stran však EP nepolevovali a dokázali sérií 6 kol v řadě odskočit do vedení 13:9. Až následně získali Entropiq Prague první body a T-side když snížili díky skvělému postupu na B plant.

Výsledek zápasu nakonec rozhodl až retake ve 29. kole poté, co Entropiq Prague dokázali snížit na 13:15, pak však udělali chybu, která zápas definitivně rozhodla.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.