CS:GO

Semifinále Sazka eCUP: SINNERS přejeli Dynamo Eclot a zahrají si další finálový zápas

Semifinále Sazka eCUP: SINNERS přejeli Dynamo Eclot a zahrají si další finálový zápas
23. 11. 2022
  |  

SINNERS a Dynamo Eclot svedli bitvu o druhého postupujícího do finále Sazka eCUP. Nakonec to byl tým s hrajícím trenérem, který v pomyslném souboji transfer-listed sniperů uspěl v poměru 2:0.

SINNERS vs. Dynamo Eclot

Výsledek - 2:0
  • de_inferno 16:4 (11:4)
  • de_vertigo 16:8 (10:5)
  • de_ancient

¨SINNERS na první mapě zvládli pistol round, Dynamo Eclot si vzali force (1:1), ale následovala skálopevná obrana české jedničky, která nedovolila DNE uspět. Na 6 kol v řadě pro CT stranu si za útok hrající Dynamo Eclot reagovali 3 body, ovšem ve zbytku půle už nic nevymysleli a prohrávali tak v půlce 4:11.

Dynamo Eclot bylo opařeno průběžným stavem a nebylo schopném se zvednout ani po výměně stran. SINNERS zvládli pistol round a pokračovali v domintním tempu až do samotného závěru. V posledním kole se navíc předvedl Max "SHOCK" Kvapil, který dokázal uspět v 1v2 post plant situaci a zajistil tak vítězství 16:4.

Fantastická podívaná individuálního výkonu Tomáše "tomkeejs" Tomky na mapě Vertigo pokračovala. Hrající trenér získat během úvodních kol desítku killů a dopomohl k tomu, že SINNERS drželi za T-side s DNE krok. 

Klíčová fáze přišla opět ve druhé polovině úvodních 15 kol, kdy SINNERS dominovali a dostali se do vedení nejprve 8:4, posléze také 9:4, respektive 10:4, k čemuž dopomohla také série 7 vítězných kol v řadě. Až v závěru 4 killy nbqq zajistily týmu Dynamo Eclot snížení na 5:10.

SINNERS vyšel i start do druhé poloviny, kdy se ujali vedení v poměru 12:5. Pak však Dynamo Eclot začalo tlačit směrem k B plantu, kde nebyla zeď v podobě chybějícího ZEDKA, což vyneslo položení bomby a snížení na 8:12. Ovšem poté opět DNE nezvládli správně načasovat postup a SINNERS odskočili na 13:8.
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.