CS:GO

Sazka eLEAGUE 3. kolo: eSuba dokázala porazit Inside Games a zažívá skvělý vstup do ligy

Sazka eLEAGUE 3. kolo: eSuba dokázala porazit Inside Games a zažívá skvělý vstup do ligy
8. 9. 2022
  |  

eSuba zažívá fantastický vstup do Sazka eLEAGUE, kdy z úvodních 3 zápasů získala parta pod vedením Destyho 2 výhry a 1 remízu. V dnešním zápase tým smetl Inside Games.

Inside Games vs. eSuba

Výsledek - 0:2
  • de_mirage 12:16
  • de_inferno 8:16

Outsider utkání, tým Inside Games, odstartoval úvodní mapu (de_mirage) relativně slušně, když po dvou kolech, které šly do tábora eSuby, získal hned 4 a navíc po 9 kolech vedl už 6:3. Zásluhu na tom mělo zejména bránící duo SMK a m0nsterr. U eSuby se však rozjíždělo smrtící trio Levi, Pechyn a blogg1s.

Právě eSuba získala 6 kol v řadě, čímž ovládla první půli v poměru 9:6 a směřovala za vítězstvím. CT start však opět favoritovi hrubě nevyšel a Inside Games se dokázali vrátit zpět do hry, když získali první 3 kola (9:9). 

Do 22. kola pokračovala přetahovaná bodu za bodem (11:11), kdy se následně podařilo favorit dostat utkání pod kontrolu a po skvělém bránění plantů eSuba zvítězila v poměru 16:12. Zásluhu na tom měl zejména Dominik "blogg1s" Janita, který nastřádal 26 killů.

Druhou mapu již měla eSuba plně pod kontrolou od počátku, během úvodních 6 kol (4:2) nastřádala nejnovější posily, hráč M1key, neuvěřitelných 8 killů a zdatně mu sekundovali také další spoluhráči.

eSuba následně získala ještě dalších 7 kol v řadě, čímž se dostala do drtivého náskoku. Inside Games dokázali pouze korigovat na stav na 4:11. Další pohroma přišla vzápětí, když Martin "Pechyn" Pechoušek dokázal pomocí 5 killů eliminovat soupeře v pistol round.

Inside Games sice ještě eSubu lehce trápili, také ve druhé půli však získali pouhá 4 kola a museli se tak smířit s porážkou 8:16, celkově 0:2. Důležité 3 body pro eSubu.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.