CS:GO

6. kolo Sazka eLEAGUE: ENTERPRISE porazili Inside Games 2:0

6. kolo Sazka eLEAGUE: ENTERPRISE porazili Inside Games 2:0
21. 9. 2022
  |  

Také Inside Games během středečního večera zatápěli ENTERPRISE zejména na první mapě série, poté se však hra rozpadla a favorit zvítězil 2:0.

Inside Games vs. ENTERPRISE

Výsledek - 0:2
  • de_inferno 13:16
  • de_dust2

Inside Games se podařilo hned v úvodu mapy Inferno soupeři zatápět. ENTERPRISE startující za CT stranu dokonce začali ztrácet výrazně a po úvodu prohrávali 3:5. Pak se však favorit rozjel a zásluhou zejména Blytze dokázal ovládnout 7 kol v řadě, což změnilo ráz utkání.

ENTERPRISE navíc odskočili na 12 kol, pak sice o řadu bodů přišli, ale Inside Games ani tak nedokázali vyrovnat. m0nsterr s Beedym dotáhli ING na stav 13:14, to bylo však všechno a ENTERPRISE si následně došli pro vítězství 16:13.

Na druhé mapě Inside Games nestačilo ani 9 killech Asccorra po 10 odehraných kolech, tým totiž v danou chvíli prohrával už 2:8 a vypadalo to s ním bledě. ENTERPRISE se dokázali dostat v polovině zápasu do vedení 13:2 a jasně sérii dominovali.

Inside Games se dočkali dalšího snížení, když na úvod druhé půle ovládliu 3 kola ze tří. Pak se však jejich hra rozpadla na skvěle hrajícím H4rnovi. ENTERPRISE ovládli další tři kola, která je dovedla k vítězství 16:5 a celkově 2:0.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.