CS:GO

5. kolo Sazka eLEAGUE: Hráči Inside Games zlobili, body ze zápasu proti Dynamo Eclot však nezískali

5. kolo Sazka eLEAGUE: Hráči Inside Games zlobili, body ze zápasu proti Dynamo Eclot však nezískali
15. 9. 2022
  |  

Dynamo Eclot se muselo na vítězství s Inside Games nadřít zejména na druhé mapě. Z důležitého 5. kola však favorit získal důležité 3 body do tabulky Sazka eLEAGUE.

Inside Games vs. Dynamo Eclot

Výsledek - 0:2
  • de_inferno 7:16
  • de_mirage 13:16

Souboj Inside Games s Dynamo Eclot nabídl během čtvrtečního večera fanouškům dvě nesmírně zajímavé mapy. Na té první si dokázal favorit utkání velmi rychle v úvodu dostat vývoj pod kontrolu. 

Dynamo Eclot zejména pomohla variabilita při sbírání zbraní AWP, v jednu chvíli totiž se sniperkou operovalo hned trio hráčů a Inside Games byli za nepříznivého stavu 2:8 nuceni volit taktickou přestávku. Proti rozstřílené dvojici Dytor & K1-FiDa to však nebylo moc platné. V polovině Dynamo Eclot 12:3 a mířilo za vítězstvím.

Také druhou polovinu odstartovalo lépe Dynamo Eclot zásluhou hvězdného Martina "Dytor" Handla, kterému se podařilo získat v pistolkách 3K. S postupem času ještě Inside Games dokázali snížit, avšak i přesto se museli smířit s porážkou 7:16.

Nástup do druhé mapy měli Inside Games skvělý a za CT stranu se po úvodních kolech dostali na stav 5:2. Dynamo Eclot velmi těžce získávalo za T-side více kol v řadě a také proto ING zvyšovali postupně náskok (9:4). O závěrečná kola se týmy podělily a do výměny stav se šlo za stavu 10:5.

Dynamo Eclot zvládlo start druhé půle, kdy snížilo na 7:10, ovšem následně kvůli chybě soupeř opět odskočil a navíc zvýšil náskok na 11:7. DNE však z force buy vytěžili maximum a soupeře překvapili, čímž opět snížili. V tu chvíli se favorit dostal na koně a po 22 kolech bylo srováno na 11:11.

Opěření Inside Games sice ještě doukázali dvakrát bodovat, na Dynamo Eclot to však už nestačilo a tým pod vedením K1-FiDa získal důležité body do tabulky Sazka eLEAGUE.


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.