CS:GO

Sazka eLEAGUE: Technické problémy přerušily program finálových zápasů

Sazka eLEAGUE: Technické problémy přerušily program finálových zápasů
19. 6. 2022
  |  

ŽIVĚ | Sledujeme finálový den Sazka eLEAGUE CS:GO jarní split 2022. Dokáží SINNERS dokráčet k 5. triumfu nebo je sesadí ENTERPRISE? V zápase o 3. místo se utkají Entropiq Prague a Dynamo Eclot.

TECHNICKÉ POTÍŽE V PRAZE PŘERUŠILY ZÁPAS O BRONZ. FINÁLE SE DOKLÁDÁ. O DALŠÍM VÝVOJI BUDE INFORMOVAT POŘADATEL LIGY NA SVÝCH STRÁNKÁCH. Více informací zde.

 


Zápasy finálového dne Sazka eLEAGUE

Zápas o 3. místo
Výsledek - 1:1
  • de_overpass 16:14 (7:8) - pick EIQ
  • de_inferno 3:16 (3:12) - pick DNE
  • de_mirage

Průběh:
Entropiq Prague vstoupili do první mapy velmi dobrými výkony v úvodních kolech, díky kterým si zajistili hodně rychlé vedení 3:0. Následně však dokázalo Dynamo Eclot získat zpět ztracené tempo a postupně tíhlo po srovnání. To se týmu také povedlo zásluhou Víta "nbqq" Pohlota, který si navíc za vyrovnaného stavu (3:3) dokázal připsat 4K a zajistil tak svému týmu poprvé v zápase o 3. místo vedení.

To se zastavilo pro danou chvíli za stavu 5:3, následná dvě kola zvládli Entropiq Prague a byli zpět ve hře. V závěru půle se poslední kola rozdala v poměru 3:2, Dynamo Eclot tak vedlo po polovině mapy 8:7.

Entropiq Prague si přenesli formu z první půle do druhé, a tak se dostali do vedení. Vyrovnaná mapa se však přelévala ze strany na stranu a DNE tak byli zpět ve hře. V závěru zápasu však za CT stranu dominovali Entropiq Prague, kteří získali 6 kol z 8 možných v závěru a zvítězili 16:14. Jan "HONES" Urválek si za mapu připsal 29 killů (a téměř 100 ADR).

Na druhé mapě výrazně lípe odstartovali hráči Dynamo Eclot, kteří získali v úvodu důležitá kola a ani jednou v první části nedovolili Entropiq Prague srovnat stav. Kontrolované vedení nakonec vyústilo v zisk 6 kol v řadě, jenž znamenaly vedení po první půli 12:3.

Dynamo Eclot táhl zejména K1-Fida, který si postupně připsal přes dvě desítky killů a Entropiq Prague s ním, ani jeho spoluhráči, nic nedokázali vymyslet. Po rychlém konci 16:3 bylo hotovo a zápas se mohl přesunout na decider.

Premiérová sezona zakončená bronzem? Pro Dynamo Eclot jasný cíl, který tým naplňoval na 3. mapě hned od začátku. Na Mirage sice musel celek začít za T-side, přesto však tým získal všech úvodních 5 kol a ovládl tak úvod zápasu.

TECHNICKÉ POTÍŽE V PRAZE PŘERUŠILY ZÁPAS O BRONZ. FINÁLE SE DOKLÁDÁ. O DALŠÍM VÝVOJI BUDE INFORMOVAT POŘADATEL LIGY NA SVÝCH STRÁNKÁCH. Více informací zde.

Finále
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.