CS:GO

Dohrávka 6. kola Sazka eLEAGUE: Cryptova porazila 2:0 eSubu a míchá pořadím

Dohrávka 6. kola Sazka eLEAGUE: Cryptova porazila 2:0 eSubu a míchá pořadím
25. 9. 2022
  |  

eSuba se s Cryptovou odehrála nesmírně zajímavé utkání, ve kterém se radovala ostravská organizace výsledkem 2:0.

eSuba vs. Cryptova

Výsledek - 0:2
  • de_mirage 11:16
  • de_overpass 14:16

První kola na mapě Mirage, pick týmu Cryptova, vycházela celku eSuba skvěle. Fantasticky hrající Lukáš "Levi" Bouřa nastřílel za 3 úvodní kola, která eSuba vyhrála, 7 killů, následně sice Cryptova jeden bod získala, pak však zmíněný Levi získal další 2K a vedení o 3 kola bylo zpět.

eSubě se s postupem času dařilo ještě lépe, každý z hráčů předváděl dobré individuální výkony a náskok narůstal. Po 10 odehraných kolech vedl favorit v poměru 8:2, respektive po úspěšném retake dokonce 9:2. 

Týmu Cryptova se v závěru poloviny ještě podařilo snížit na stav 5:9, poslední kolo však opět zvládla eSuba zásluhou 2K M1keyho a dalších příspěvků. Týmy si tak měnily strany za stavu 10:5.

Start druhé poloviny vyšel partě pod vedením Kinza, kterému mapa sedla skvěle, Cryptova zvládla 4 kola v řadě, následně sice eSuba odvolala srovnání svým 11. bodem, pak však jízda pokračovala. Celkově se tak ze stavu 2:9 stal výsledek 16:11 pro Cryptovu, která získala neuvěřitelným způsobem první mapu.

Na té druhé byl projev obou celků o cosi vyrovnanější. Cryptova se ujala úvodních kol a vedení, ale eSuba to dokázala za T-side otočit. V závěru poloviny se nakonec přeci jen radovala Cryptova, kterou Kinzo s MAXXem dotáhli k vedení 8:7.

Cryptova zvládla také start druhé poloviny a dostala se do trháku. eSubu táhl in-game leader Luko, který s 22 killy dokázal pomoci snížení na 11:12. Ostravská organizace však srovnání odvrátila. Po 26 kolech však bylo skutečně srovnáno a šlo se do dramatické koncovky.

Tu po neuvěřitelném dramatu ovládla Cryptova, která získala důležité 3 body pro seeding.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.