CS:GO

6. kolo Sazka eLEAGUE: SINNERS deklasovali Entropiq Prague

6. kolo Sazka eLEAGUE: SINNERS deklasovali Entropiq Prague
21. 9. 2022
  |  

SINNERS se v rámci 6. kola Sazka eLEAGUE s Entropiq Prague příliš nerozpakovali a soupeřeme smetli ze série velmi rychle. Po úvodním vítězství 16:10 navíc přišla demolice 16:3.

Entropiq Prague vs. SINNERS

Výsledek - 0:2
  • de_overpass 10:16
  • de_inferno 3:16

Souboj mezi SINNERS a Entropiq Prague odstartoval mapou Overpass, která patří k nejlepším u české jedničky. Z počátku to však na žádnou velkou demolici nevypadalo, navíc dobře hrající sesL držel za CT stranu soupeře na uzdě. Po úvodu zápasu tak byl stav vyrovaný 3:3. Dobře hrající Entropiq Prague navíc svému soupeři ještě dokázali odskočit na 5:3 a snížení se SINNERS dočkali až v následém full-buy round.

Za vyrovnaný stav v polovině zápasu (8:7) mohli SINNERS děkovat zejména dobře hrajícímu Davidovi "forsyy" Bílém, který nastřílel 12 killů, což bylo nejvíc z celého celku aktuálního šampiona Sazka eLEAGUE.

Po výměně stran se naplno začala projevovat síla SINNERS a výhoda v podobě prostředí jejich mapy.¨ Do scoreboardu se navíc významně začal zapisovat také Jindřich "ZEDKO" Chyba, který s forsyym táhl SINNERS za vítězstvím.

Entropiq Prague se dokázali vzepřít a získat ještě 3 kola, když snižovali na 10:13, což byl náskok, který si favorit dokázal pohlídat a zvítězil 16:10. Na druhou mapu jakoby Entropiq Prague ani nenastoupili. SINNERS od počátku diktovali tempo vývoje mapy a nenechali soupeře nic dělat.

David "forsyy" Bílý si fantastickou formu přenesl také na Inferno, doplnil jej ještě Max "SHOCK" Kvapil a SINNERS šli za vítězstvím od prvního kola. Soupeř získal za úvodních 15 kol pouhé 3 body, prohrál 2. pistol round a bylo po zápase.

S ostudnou porážkou 3:16 se Entropiq Prague rozloučili se sérii v poměru 0:2. SINNERS si připsali i další vítězství a míří za obhajobou.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.