CS:GO

Dohrávka 3. kola Sazka eLEAGUE: SINNERS porazili ENTERPRISE a mají další výhru

Dohrávka 3. kola Sazka eLEAGUE: SINNERS porazili ENTERPRISE a mají další výhru
14. 9. 2022
  |  

Bitva dvou finalistů z letošního jara odstartovala, jako dohrávka, program 5. hracího dne Sazka eLEAGUE CS:GO Split 2 2022. Po vyrovnané první mapě však došlo na rychlou jízdu SINNERS, kteří přidali další 3 body.

ENTERPRISE vs. SINNERS

Výsledek - 0:2
  • de_overpass 12:16
  • de_inferno 5:16

ENTERPRISE se start na mapě de_overpass ta CT stranu v úvodu vydařil skvěle. Tým se nejprve dostal do vedení 3:0, posléze sice o kolo přišel, nicméně dokázal další sérií navázat a vedl 6:1, pak se však mince obrátila. SINNERS taženi zejména Davidem "forsyy" Bílým dokázali srovnat na 6:6 a přinutili soupeře k taktické pauze. 

Ta pomohla jen částečně a to zejména k vyrovnanému závěru poloviny. Tu na vzdory krkolomné sérii ovládli ENTERPRISE 8:7. Relativně vyrovnaný vývoj druhé půle zlomilo až 23. kolo, ve kterém SINNERS odskočili na stav 12:11, náskok česká jednička již neztratila a zvýtězila 16:12.

Těsné vítězství SINNERS nabudilo i na druhou mapu série, na níž tým začal skvěle a velmi rychle si vypracoval solidní náskok, ke kterému přispěl i in-game leader Sebastian "beastik" Daňo, jemuž se dařilo i na první mapě.

Dominance vyvrcholila výsledkem 13:2 po prvních 15. kolech. ENTERPRISE se sice zmohli po výměně stran na částečný odpor, nebylo jim to ale nic platné a SINNERS si došli týmovým výkonem pro jasné vítězství 16:5.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.