CS:GO

Sazka eLEAGUE 3. kolo: eSuba bere bod z bitvy proti ENTERPRISE

Sazka eLEAGUE 3. kolo: eSuba bere bod z bitvy proti ENTERPRISE
8. 9. 2022
  |  

eSuba se proti oslabeným ENTERPRISE prosazovala těžce. V dohrávce Sazka eLEAGUE však přesto získala bod za remízu 1:1. Naopak soupeř může litovat, že k zápasu nemohl nastoupit hvězdný hráč H4rn.

ENTERPRISE vs. eSuba

Výsledek - 1:1
  • de_mirage 19:17
  • de_inferno 9:16

Neuvěřitelná podívaná mezi ENTERPRISE a eSubou nabrala hned od začátku úvodní mapy (de_mirage) rychlý spád. Vyrovnanost obou celků podtrhl fakt, že na straně EP chyběl bulharský sniper h4rn. Výsledku v polovině, po které eSuba (start za T-side) vedla 8:7, se tak nemohl nikdo divit.

eSuba navíc odstartovala i úspěšným pistol roundem a mohla mířit k vítězství. Opak byl však pravdou a série 4 kol od ENTERPRISE zdramatizovala průběh. Ke stejnému počinu se však dostala i eSuba a tak na scoreboardu svítil v závěru stavu stav 13:11 ve prospěch modré krve. 

Téměř dokonalá mapa mohla být dokončena vzápětí, ovšem Robert "manguss" Kasper clutchnul 1v2 postplant a snížil na 12:13. eSuba se tak musela ještě strachovat o výsledek. Přesto však 30 kol nestačilo a za stavu 15:15 se šlo do prodloužení. Zásluhu na tom se 30 killy měl zejména Martin "Pechyn" Pechoušek.

V prodloužení však měli šťastnější kartu hráči ENTERPRISE, kteří sice ztratili náskok 17:15, eSuba se dostala však pouze na stejné skóre a favorit zápasu zvítězil 19:17. Druhá mapa přinesla opět vyrovnanou první půli, v ní měli lehce navrch hráči eSuba, kteří dokázali urvat dvě klíčové série o 4 kolech a celkově po prvních 15 kolech vedli v poměru 9:6.

Posléze se však eSuba utrhla ze řetězu a marně přihlížející soupeř nedokázal nacházet odpovědi. Vítězství tak přišlo relativně záhy za stavu 16:9. ESB tak vytáhla z duelu s favoritem bod za remízu.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.