CS:GO

2. kolo Sazka eLEAGUE: ENTERPRISE porazili Entropiq Prague a začali cestu za titulem vítězně

2. kolo Sazka eLEAGUE: ENTERPRISE porazili Entropiq Prague a začali cestu za titulem vítězně
27. 8. 2022
  |  

ENTERPRISE dokázali zápas s Entropiq Prague v Sazka eLEAGUE držet pod kontrolou a nakonec dokráčeli pro vítězství 2:0. Jak se premiérová výhra rodila?

Entropiq Prague začali sérii s ENTERPRISE velmi dobře kdy ovládli první dvě kola za CT stranu, následně však dokázal soupeř vývoj mapy Dust 2 otáčet. Zásluhu na tom měla zejména dvojice Blytz a h4rn, kteří po 7 kolech drželi každý 9 killů.

ENTERPRISE nakonec dokráčeli k 9. bodu, Entropiq Prague sice ještě zásluhou xicoze dokázali několikrát odpovědět, ovšem výsledkem byla polovina 10:5. Také na úvod druhé půle ENTERPRISE dominovali zásluhou rumunského hráče Blytze, který získal ACE (5K). 

Následovala velká snaha o comeback od Entropiq Prague, která se však zastavila za stavu 13:12, kdy 14. bod pro ENTERPRISE zajistil h4rn se svým AWP, následný 15. bod doručil Erik "The eLiVe" Sith se 4 killy. Vítězství 16:12 tak bylo velmi rychle realitou.

Druhá mapa začala rychlým nástupem od ENTERPRISE, kteří získali rychlé vedení a následně i 8 kol v řadě (8:0), drobná chyba dopomohla Moriiskovi ke clutch momentu a snížení. Přesto se Entropiq Prague zmohli za T-side na pouhá 4 kola a jejich osud vypadal velmi bledě. 

Tým pod vedením leckra však situaci nezabalil a opět se pokusil o comeback. Také tentokrát však narazil, kdy ENTERPRISE dokázali dokráčet za stavu 15:6 pro match point, a byť následně 4x zaváhali, vítězství už si utéct nenechali.

ENTERPRISE vs. Entropiq Prague

Výsledek - 2:0
  • de_dust2 16:12 (10:5)
  • de_overpass 16:10 (11:4)

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.