CS:GO

7. kolo Sazka eLEAGUE: Entropiq přejeli eSubu na Nuku, ta získala Inferno

7. kolo Sazka eLEAGUE: Entropiq přejeli eSubu na Nuku, ta získala Inferno
25. 9. 2022
  |  

Neuvěřitelný průběh měl zápas mezi Entropiq Prague a eSubou. Na první mapě totiž dominovala parta leckra 16:2, na té druhé naopak došlo na dramatickou koncovku a prodloužení.

Entropiq Prague vs. eSuba

Výsledek - 1:1
  • de_nuke 16:2
  • de_inferno 17:19

Zápas mezi Entropiq Prague a eSuba nabral velmi rychle zajímavé grády. Kurzový outsider se proti týmu "modré krve" vůbec nerozpakoval a od začátku mapy de_nuke diktoval tempo. 

eSuba se k bodům prakticky nedostala a každý její útok byl zastaven na velmi dobré obranné hře, kterou za Entropiq Prague vedl zejména sesL. Dominantní první půle skončila vedením 14:1 a prakticky nic nebránilo vítězství. eSuba se sice na ještě jedno kolo vzepřela, porážce 2:16 už však nezabránila.

Druhá mapa nabízela o to vyrovnanější podívanou, kterou už čekalo jen málo fanoušků. Heroický výkon obou dvou celků bavil, stejně jako přetahovaná, která na mapě prakticky celou dobu probíhala. Po prvním vyhraném kole se například čtyřikrát radovali Entropiq Prague, aby eSuba následně zvládla sérii 5 kol. Následné vyrovnané střídání kol ze strany na stranu značilo stav 8:7. 

Přetahovaná skutečně pokračovala až do 30. kola, protože během druhé půle se nemohl ani jeden z týmů utrhnout k nějaké delší sérii. Za Entropiq Prague zářil zejména xicoz, naopak eSubu táhl po nepovedené první mapě M1key a blogg1s. eSuba se skutečně radovala v prodloužení, když zvítězila 19:17.

Paradoxním faktem zůstává, že eSuba nakonec skončila v celkové tabulce 4. za třetími Entropiq Prague zejména kvůli rozdílu počtu vítězných / prohraných kol. Což znamená, že pokud by modrá krev neprohrála "o tolik" na mapě de_nuke, mohla skončit třetí. Tím pádem ve čtvrtfinále půjdou na Dynamo Eclot, naopak třetí celek tabulky čeká Cryptova.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.