CS:GO

2. kolo Sazka eLEAGUE: eSuba šokovala Dynamo Eclot a bere 3 body

2. kolo Sazka eLEAGUE: eSuba šokovala Dynamo Eclot a bere 3 body
28. 8. 2022
  |  

eSuba šokovala Dynamo Eclot ve 2. kole Sazka eLEAGUE. Tým modré krve dokázal na první mapě zvládnout kritické OT a na druhé si již vítězství pohlídal.

Dynamo Eclot se podařilo na úvodní mapě za CT stranu dojít pro vítězství v pistol round, následně však eSuba (i díky položené bombě) došla pro srovnání a následně další kola. Favorit zápasu však dokázal za preferovanější (CT) stranu následně dostat vývoj pod kontrolu a v polovině vedlo Dynamo Eclot 9:6.

Zvládnutý pistol round i force buy ze strany eSuby rázem vývoj měnil. Ani modrá krev se však nedočkala srovnání, za stavu 8:9 Dynamo Eclot ovládlo kolo a dostalo se opět do vyššího vedení. Za eSubu se dařilo zejména nového hráči M1key, který měl po 20 kolech 18 killů.

Týmu Dynamo Eclot se dařilo zejména díky Dytorovi, který počtem killů předčíval své spoluhráče a jeho celek vedl po 24 kolech 13:11. Skvělými koly od Pechyna a blogg1se se však eSuba vrátila zpět a srovnala na 13:13. Kolo za kolem se přelévaly body i v závěru a týmy šly po 30. kole do prodloužení.

V něm se děly věci. Nejprve eSuba pohrdla jasným náskokem, pak Dynamo Eclot nedokázalo mapu zavřít a nakonec ve 48. kole Dytor dokázal získat 3K, ale M1key využil položené bomby, díky čemuž dokráčel jeho tým zvítězil 25:23.

eSuba pokračovala v tempu také na mapě Inferno, kde Pechyn a blogg1s brali v úvodu kill za killem a získali celkově vedení 4:0, posléze zaváhali, ale nakonec se dostali do vedení 6:1. Následně i soupeř dokázal předvést kvalitní comeback a týmy se rozešly prakticky smírně stavem 8:7.

Druhou polovinu odstartovala lépe eSuba, která třemi body v řadě odskočila na 10:7 a vypadalo to, že si jde pro úspěch. DNE se ještě snažili něco vymyslet, ale nestačili. eSuba dokráčeli pro vítězství 16:12 a zajistila si důležité 3 body.

eSuba vs. Dynamo Eclot

Výsledek - 2:0
  • de_mirage 25:23
  • de_inferno 16:12

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport