CS:GO

Sazka eLEAGUE 3. kolo: Entropiq Prague dvakrát porazili 16:14 DNE a berou klíčové body

Sazka eLEAGUE 3. kolo: Entropiq Prague dvakrát porazili 16:14 DNE a berou klíčové body
7. 9. 2022
  |  

Strhující souboj mezi Dynamo Eclot a Entropiq Prague nabídl dvakrát 30 kol, dvakrát s vítěznou tečkou pro druhý jmenovaný celek. Ten ovládl Overpass i Inferno 16:14 a získal klíčové body do tabulky.

Dynamo Eclot vs. Entropiq Prague

Výsledek - 0:2
  • de_overpass 14:16
  • de_inferno 14:16

Entropiq Prague už se nedokázali z nástupu DNE zmátořit a za T-side už nic neuhráli. Výsledkem tedy byl stav po 15 kolech 3:12. Ztrácejícímu celku se však povedl nevídaný comeback. Tým ovládl 9 kol v řadě, čímž se do mapy vrátil. Následně se navíc týmu pod vedením Michala "leckr" Kadlíčka povedl nevídaný comeback, kdy celek zvítězil 16:14 a vedl v sérii 1:0.

Tým Entropiq Prague si přenesl formu také na druhou mapu, kdy získal hned 5 úvodních kol, posléze sice přišlo zaváhání, o které se opět postaral za Dynamo Eclot hrající Martin "Dytor" Handl, na jehož 3 získaná kola však Entropiq navázali opět. DNE se ještě chytlo šance a snížilo na 5:10. 

Vedení Entropiq Prague neustávalo, tým zvládl pistol round ve druhé polovině a díky neuvěřitelným 25 killům Filipa "AJTT" Dolenského doskočil dokonce na rozdíl 13:5. Dynamo Eclot však předvedlo neuvěřitelný návrat do zápasu kdy byl po 24 kolech vyrovnaný stav. 

Závěr přinesl strhující podívanou s vítěznou tečkou od Entropiq Prague, kteří i na mapě de_inferno zvítězili 16:14 a berou ze série 3 body.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.