CS:GO

Sazka eLEAGUE 4. kolo: Dynamo Eclot ovládlo proti ENTERPRISE druhou mapu a má první bod

Sazka eLEAGUE 4. kolo: Dynamo Eclot ovládlo proti ENTERPRISE druhou mapu a má první bod
11. 9. 2022
  |  

Dynamo Eclot má první bod! Tým pod vedením IGL K1-FiDa zvládl druhou mapu souboje s ENTERPRISE, čímž si až ve 4. kole podzimního splitu Sazka eLEAGUE zajistil první bod do tabulky.

Dynamo Eclot vs. ENTERPRISE

Výsledek - 1:1
  • de_inferno 7:16
  • de_dust2 16:12

Dynamo Eclot nemělo proti ENTERPRISE moc na výběr, další porážka by znamenala výrazné komplikace v cestě za předními příčkami po základní části. Ani tentokrát to však krasojízda nebyla. Na mapě Inferno tým DNE startoval za CT stranu, přesto to byl soupeř, který si z poloviny odnesl pohodlný náskok 11:4 a mířil za vítězstvím.

Tentokrát to však nebylo v podání ENTERPRISE o bulharské hvězda h4rn, ale komplexně o týmu, ze kterého až ve druhé půli začalo vyčnívat duo manguss & The eLiVe, které bylo také součástí závěrečných kol, které už jasně směřovali do tábora vítěze první mapy. ENTERPRISE se mohli začít radovat po 23 odehraných kolech, kdy zvládli úspěšný retake na A-plantu, zneškodnili bombu a zvítězili 16:7.

ENTERPRISE začali na mapě de_dust2 prvními třemi úspěšnými body, navázat na ně však nedokázali a Dynamo Eclot se v přetahované dostalo zpátk hry. Za 11 odehraných kol navíc nastřílel Martin "Dytor" Handl neuvěřitelných 12 killů, v kole s číslem 12. dokonce přidal další 4 killy, ale 7. bod pro DNE nezískal (6:6). Ti však vyhráli s forcebuy a dokráčeli v polovině k vítězství 9:6.

Za T-side to však byli ENTERPRISE, kteří odstartovali druhou půli lépe a po 3 kolech srovnali na 9:9. Stříbrný tým z jarní části Sazka eLEAGUE se dokonce dostal na 11. bod jako první, poté se však rozjela velkolepá série Dynamo Eclot. Úspěšně se na kill feed zapisoval také K1-FiDa a IGL týhl tým k prvnímu bodu ze Sazka eLEAGUE. Dynamo Eclot se z prvního bodu mohlo radovat po 28. kole (16:12). Dramatický vývoj v tabulce základní části tak může pokračovat.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.