CS:GO

6. kolo Sazka eLEAGUE: Dynamo Eclot se na vítězství 2:0 proti Dark Tigers nadřelo

6. kolo Sazka eLEAGUE: Dynamo Eclot se na vítězství 2:0 proti Dark Tigers nadřelo
22. 9. 2022
  |  

Tým Dynamo Eclot nebude chybět v play-off Sazka eLEAGUE CS:GO Split 2 2022. Rozhodlo o tom těsné čtvrteční vítězství nad Dynamo Eclot v poměru 2:0.

Dynamo Eclot vs. Dark Tigers

Výsledek - 2:0
  • de_inferno 16:13
  • de_overpass 16:11

Dark Tigers odstartovali na mapě Inferno vítězným pistol round. Posléze však celek podlehl v 6 kolech v řadě a Dynamo Eclot šlo do trháku. 2K od HenkkyG a také od jara, který v sestavě hostoval a zvládl 1v1 proti CapseNovi, znamenala snížení na 2:6 a překazení vítězné série.

Postupem času Dark Tigers snížili na 5:7, pak však přišla další série kol, která padaly do tábora týmu Dynamo Eclot, které dokázalo odskočit na stav 10:5, čímž před změnou stran získalo klíčovou výhodu.

Dark Tigers se však urvali ze řetězu a výkony CreZeho a HenkkyG přinesly týmu vedení 12:10. Závěr se však opět nevydařil a favorizované Dynamo Eclot se dostaly bez dalších porážek k 15. bodu. Následně tým sice zaváhal, ale čistým kolem DNE už mapu ukončilo za stavu 16:13.

Ani druhá mapa nepřinesla drtivé vítězství Dynamo Eclot, naopak Dark Tigers za T-side v první polovině drželi vyrovnaný krok s favorizovaným soupeřem. V polovině mapy byl stav prakticky vyrovnaný (9:6), o čemž rozhodlo závěrečné kolo, které urval Valencio pro DNE.

Dark Tigers stále drželi krok a i když se kola přelévala ze strany na stranu, po 22 odehraných jsme mohli sledovat vyrovnaný stav 11:11. Závěr však opět patřil favoritovi zápasu. Od zmíněného stavu Dynamo Eclot nepustilo ani kolo a mohlo se tak radovat z vítězství 2:0, které týmu zajistilo play-off.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.