CS:GO

Dohrávka mezi Cryptova a Dark Tigers skončila remízou

Dohrávka mezi Cryptova a Dark Tigers skončila remízou
30. 5. 2022
  |  

ŽIVĚ | Sledujeme průběh dohrávky 1. kola jarního splitu Sazka eLEAGUE CS:GO, ve které se střetnou o důležité body Dark Tigers a Cryptova.

 

Cryptova vs. Dark Tigers

Výsledek - 1:1
  • de_overpass 19:16 (6:9)
  • de_inferno 14:16 (10:5)

Cryptova odstartovala na své vlastní mapě úspěšně. Za T-side na Overpassu zvládl tým pistol round a další 4 kola, což dalo pohodlné vedení. Dvojice rutko a PR se však dokázali rozehrát do dobré podoby a tým Dark Tigers rázem snížil na 4:5. 

Posléze DTG, kteří se před zápasem pohybovali na barážové příčce, zvládli i 10. kolo a bylo srovnáno. Přes drobné zaváhání se nakonce povedlo Dark Tigers odskočit a využili sílu CT strany. Díky sérii 4 kol v řadě nakonec Dark Tigers vedli po 15 kolech 9:6.

Úspěšně do druhé půle sice dvěma body vstoupili hráči Cryptova, poté získali i celkově 8. bod, nicméně následovala jízda Dark Tigers. Hráč majky s minimem životů zajistil 12. bod pro DTG, Cryptova šla do eco roundu a rázem svítilo skóre 13:8 ve prospěch outsidera. Finiš se Dark Tigers však hrubě nepovedl a Cryptova dokázala sérií 6 kol šla do vedení 14:13.
Dark Tigers se však nevzdali a získali map point při otočce na 15:14. Vzápětí bylo srovnáno a šlo se do OT. Cryptova ukázala své kvality, když za CT stranu urvala všechna 3 kola a následně po jednom zaváhání své vítězství zpečetila za stavu 19:16.

Druhou mapu lépe v pistol round ostartovala Cryptova, nicméně Dark Tigers zareagovali okamžitě a dokonce se dostali do vedením 3:2. Na bránící straně hrající Cryptova však v dalších 7 kolech chybu neudělal a dostala se tak rázem do vedení 9:3. Následně se kola ještě dělila a v polovině tak Cryptova vedla 10:5.

Cryptova tradičně uspěla také v rámci pistol round a vypadalo to, že míří za vítězstvím. Opak byl však pravdou a Dark Tigers dokázali hned vzápětí snížit. Česko-slovenskou sestavu táhl zejména zkušený creZe, který se postupně dostal až na 22 killů a v té době již bylo srovnáno na 11:11. Následovala přetahovaná až do 30. kola, kdy nakonec zvítězili Dark Tigers 16:14, srovnali tak na 1:1 a vybojovali před poslední nedělí bod zlata.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.