CS:GO

Sazka eLEAGUE 3. kolo: Cryptova smetla 2:0 Dark Tigers a dokazuje, že je ve formě

Sazka eLEAGUE 3. kolo: Cryptova smetla 2:0 Dark Tigers a dokazuje, že je ve formě
7. 9. 2022
  |  

Cryptova si ve 3. kole Sazka eLEAGUE CS:GO Fall Split 2022 dokázala poradit jasně s Dark Tigers, které smetla 2:0. Zásluhu na tom měl zejména skvěle hrající Tomáš "zyored" Cvaniga.

Dark Tigers vs. Cryptova

Výsledek - 0:2
  • de_dust2 - 3:16
  • de_mirage - 7:16

Cryptova odstartovala duel s Dark Tigers na soupeřově mapě za CT stranu fantasticky. Na vyhraný pistol round navázala zejména dvojice Zyored & BeryP, kteří hodně rychle přidali spoustu dalších důležitých killů a nárůst vedení stoupal.

Zásluhu na vedení 9:0 měl zejména posléze Martin "BeryP" Beránek, který se svým AWP držel DTG daleko od plantů na de_dust2. Prvního bodu se dočkali Dark Tigers až v 10. kole a bohužel na něj nedokázali navázat. Cryptova odskočila a Dark Tigers se tak museli spokojit za první půli s pouhými 2 body.

Dark Tigers sice odstartovali CT stranu vítězným pistol round, následně však tým selhal při obraně proti force od Cryptova a rázem se ostravská organiazce dostala do trháku, kterému již temní tygři nedokázali odolat. Nejlépe fragujícím hráčem na straně Cryptova se s 20 killy stal Tomáš "zyored" Cvaniga.

Outsider utkání, tým Dark Tigers, se dostal do vedení na úvod druhé mapy. Za T-side hrající Cryptova však překonala obrannou zeď v podání Dominika "NIO" Maxiana a postupně se dostala do vedení 8:5. DTG sice snížili, nicméně Cryptova si vedení o 3 kola vzala zpět a po polovině vedla 9:6.

Ve druhé půli se ke skvěle hrajícímu zyoredovi přidal také in-game leader Martin "Kinzo" Bílek, kteří společně dokázali dotáhnout Cryptovu k úvodním bodům za CT stranu, což násobilo vedení jejich celku. Snaha DTG přicházela vniveč a po 23 kolech bylo hotovo... Cryptova zvítězila 16:7 a celkově 2:0.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.