CS:GO

3. den Sazka eLEAGUE CS:GO: SINNERS, Entropiq a ENTERPRISE zvítězili, BRUTE se Sampi po bodu

3. den Sazka eLEAGUE CS:GO: SINNERS, Entropiq a ENTERPRISE zvítězili, BRUTE se Sampi po bodu
2. 5. 2021
  |  

Sleduj live coverage 3. kola Sazka eLEAGUE CS:GO Split 1 2021. Kdo uspěje a připíše si klíčové body? Všechno odstartuje očekávaný duel Entropiq - eSuba. eEriness se pokusí šokovat scénuv zápase proti SINNERS, ENTERPRISE hrají s Cryptovou a v souboji celků s nevyrovnanou formou vyzvou BRUTE Sampi.


Coverage:

13:00 | Entropiq vs. eSuba

Výsledek:  2:0 (de_overpass 16:12; de_inferno 28:25)

V úvodu zápasu vše směřovalo k tomu, že bychom se zkraje nedělního poledne mohli dočkat překvapení na mapě Overpass. Do ní vstoupil totiž skvěle eSuba, která si dokázala vypracovat sympatický náskok. Entropiq vstoupili do 2. poloviny jako znovuzrození. Sérií několika kol celou mapu otočili a v konečném součtu dovolili eSubě pouhá 4 kola ve 2. polovině. Entropiq tak nakročili k úvodnímu vítězství v Sazka eLEAGUE.

Druhá mapa přinesla dramatické situace nejen na serveru, ale i mimo něj. eSuba i Entropiq odehráli ve 30 okolech vyrovnanou partii, která měla vyvrcholit prodloužením. Na jeho startu však došlo k technickým problémům se serverem a až po několika desítkách minut bylo možné pokračovat. Jak v pozápasovém rozhovoru naznačoval leckr, kdo ví co by se dělo nebýt této pauzy. V prodloužení nakonec uspěli Entropiq 28:25 a celkově tak berou vítězství 2:0. První v letošním ročníku Sazka eLEAGUE.

Dodi chtěl abychom Overpass začali za T a pak otočili za silné CT. Je to kamarádské škárlení, ale Blogg1s je lopata a nečekal že ten defuse na Infernu budu držet.
Michal "leckr" Kadlíček
Reakce v po zápase

+- 15:00 | SINNERS vs. eEriness

Výsledek: 2:0 (de_train 16:5; de_overpass 16:5)

Jednoduchá a spanilá jízda SINNERS na mapách Train a Overpass. V obou případech se eEriness zmohli pouze na 5 kol a nadále tak čekají na první body do tabulky. V dresu SINNERS zářil především veterán a legenda domácí scény Tomáš "Oskar" Šťastný, který byl vidět se svým AWP na obou mapách.

+- 18:00 | Cryptova vs. ENTERPRISE

Výsledek: 0:2 (de_train 11:16; de_vertigo 5:16)

Favorit série, tým ENTERPRISE, se musel na vítězství mapy Train pořádně nadřít. Cryptova nedala jednomu z velkých favoritů na TOP 3 celé Sazka eLEAGUE nic zadarmo. Výsledkem byla pohledná a vyrovnaná partie na první mapě s vítězstvím 16:11 pro ENTERPRISE, kteří si v boji o přímý postup do semifinále připsali důležitou výhru mapy zaručující minimálně remízu v sérii.

Na druhé mapě ENTERPRISE ukázali svoji sílu a od prvního kola si šli pro vítězství. Cryptova se v konečném součtu zmohla na pouhých 5 kol a první test proti těžkému soupeři nezvládla.

Train jsme si věřili, že vyhrajeme. V některých kolech nás ale svojí hrou na Aim překvapili a získali body. Na zkušenosti jsme si to za CT pohlídali.
the eLiVe
Ohlasy hráče EP po zápase

+- 20:00 | BRUTE vs. Sampi

Výsledek: 1:1 (de_vertigo 16:12; de_overpass 9:16)

Skvělý comeback předvedli BRUTE na mapě Vertigo v souboji se Sampi. Adejis se svými spoluhráči zavelel ke comebacku po změně stran za T-side. Sampi na svém vlastním picku prohráli 16:12, čímž bylo jasné, že se buď v sérii budou dělit anebo všechny poputují do tábora BRUTE.

Závěrečná mapa 3. hracího dne nabídla jasnou podívanou ve prospěch Sampi. Snaha o comeback od BRUTE přišla příliš pozdě ve chvíli, kdy Sampi měli mapu plně pod kontrolou a kolo za kolem mířili za vítězstvím. Důležitý souboj týmů ze středu tabulky skončil remízou a tedy dělbou bodů. 

Tabulka po 3. odehraném kole:



Zajímavé momenty a sestřihy ze zápasů:

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.