CS:GO

Coverage: SINNERS a ENTEPRISE berou 3 body, týmy BRUTE, Entropiq a Cryptova se Sampi si body dělily

Coverage: SINNERS a ENTEPRISE berou 3 body,  týmy BRUTE, Entropiq a Cryptova se Sampi si body dělily
30. 5. 2021
  |  

Sleduj boj o čelo tabulky zajišťující přímý postup do semifinále, ale také souboj o to, které celky se vyhnou následné baráži a zamíří do čtvrtfinále. Každý bod se počítá a s každým zápasem bude postupová matematika jasnější.

Tabulka po 6. kole základní části


13:15 | ENTERPRISE vs. eEriness

Výsledek - 2 : 0 (de_mirage 16:5; de_overpass 16:10)

Takto se o naději nebojuje. Byť v některých kolech měli eEriness vyloženě smůlu, velkou část zápasu působili proti hře ENTERPRISE odevzdaně a výsledek je toho důkazem. Mapa Mirage skončila 16:5 pro družinu in-game-leader eLiVa, což znamená pro eEriness jistotu baráže. Na Overpassu to byla podobná písnička a byť eEriness za T-side neodehráli vůbec špatnou polovinu, nakonec ani ze 6. zápasů bod nezískali.

Těžko říct co se děje, Sazka eLEAGUE je jediná soutěž, kde nemáme ani bod. 
Fizarezi
Hráč eEriness

15:30 | Sampi vs. Cryptova

Výsledek - 1 : 1 (de_vertigo 16:7; de_mirage 6:16)

Zápas dvou rozdílných map. Na Vertigu dominovali hráči Sampi, kteří ovládli úvodní mapu série 16:7. Sestava s w8maxem se však vzápětí začala zvedat a jak sám slovenský hráč přiznával v rozhovoru, cílem bylo si jít pro úspěšnou Mirage. To se stalo po dominantním výkonu a výsledku 16:6. Naděje na play-off pro Cryptovu stále žije.

17:45 | BRUTE vs. Entropiq Prague

Výsledek - 1 : 1 (de_nuke 16:10; de_vertigo 9:16)

Vyrovnaná bitva mezi BRUTE a Entropiq, která znamenala nečekanou dělbu bodů. Entropiq si chtěli pojistit 2. místo zajišťující postup do semifinále, ovšem ve skvělé pohodě hrající BRUTE tažení především KWERTZZem určovali tempo Nuke. Na Vertigu se rozjel naopak igl Entropiq leckr s honesem, kteří svému týmu zařídili remízu.

Kluci z BRUTE hráli skvěle, měli obrovskou chuť . Nebudu se vymlouvat ale po sobotním BO5 finále jsme byli out a na Nuku jsme těžce hledali energii.
leckr
Hráč Entropiq

20:00 | eSuba vs. SINNERS

Výsledek - 0 : 1 (de_mirage 8:16; de_overpass)

Potřeba získat bod k potvrzení prvenství po základní části. S tím také SINNERS do série proti eSubě šli. Výsledkem byla jasná dominance na úvodní mapě Mirage, kdy vítězství 16:5 zamezil v situaci 3v0 nešťastný granát ZEDKAa. SINNERS se posléze na Overpassu dostali do problémů a prohrávali u 4:13. Sérií 12 kol však beastik se svými spoluhráči celou mapu otočil na 16:13.

Jindrovi (ZEDKO) uletěl granát, nechci aby to vypadalo, že nemáme k eSubě respekt. 
beastik1
Hráč SINNERS
Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport