CS:GO

Souhrn semifinále: Entropiq vyzvou v grandfinále SINNERS, EP jdou na Sampi v boji o bronz

Souhrn semifinále: Entropiq vyzvou v grandfinále SINNERS, EP jdou na Sampi v boji o bronz
19. 6. 2021
  |  

Sleduj živě průběh semifinálových bojů Sazka eLEAGUE. Jak si povedou ENTERPRISE se SINNERS a Entropiq Prague v souboji se Sampi?

Přímý přenos

Livestream Sazka eLEAGUE je možné sledovat na twitch.tv/eleaguecz a sociálních sítích.




SINNERS vs. ENTERPRISE

Výsledek - 2 : 0 (de_overpass 16:6; de_vertigo 16:4)

Celku ENTERPRISE se fantasticky povedl úvod mapy Overpass, která otevřela celou sérii, kdy za T stranu the eLiVe se svými spoluhráči získal rychle 4 kola. Bohužel to však bylo všechno, co tento celek předvedl. SINNERS přebrali iniciativu a po kontrolovaném výkony si došli pro vítězství 16:6.

Vertigo nabídlo velmi obdobný průběh. SINNERS zkrátka dokazovali, že jsou o parník ve výkonech i od ENTERPRISE a těm nedali šanci. Po výsledcích 16:6 a 16:4 bylo jasné, že SINNERS pokračují dál v cestě za obhajobou prvenství.

Podíváme se na zápasy na EURU a dáme takový chill. Tomka se určitě podívá na nějaké demo, ale žádná spešl příprava na finále nebude.
beastik
Hráč SINNERS
Změny nemůžu komentovat, ale myslím, že musíme něco změnit, především v přístupu a tréninku.
the eLiVe
Hráč ENTERPRISE

Sampi vs. Entropiq Prague

Výsledek - 0 : 2 (de_dust2 12:16; de_inferno 10:16)

Entropiq Prague na úvod série potvrdili svůj map pick. Byť s problémy, tak většinu zápasu měli hráči vedeni IGL Leckrem zápas pod kontrolou a nenechali Sampi předvést tolik očekávané individuální výkony, které by měl vliv na výsledek.

Na Infernu vstoupili noví Sampi, kteří se dostali do vedení 8:2 a vypadalo to, že se blíží ke srovnání. Nicméně Entropiq Prague rozjeli své tempo a následně dovolili Sampi pouhé 2 kola. Sami totiž táhli za vítězstvím, které jim bylo dopřáno po 26 kolech za stavu 16:10.

Zajímavé situace ze zápasů:

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.