CS:GO

SINNERS před českým publikem dvakrát otočili souboj s eSubou. Ve finále jsou i ENTERPRISE

SINNERS před českým publikem dvakrát otočili souboj s eSubou. Ve finále jsou i ENTERPRISE
22. 10. 2021
  |  

ŽIVĚ Z PRAŽSKÝCH LETŇAN! Rozbíhá se semifinále CS:GO Sazka eLEAGUE mezi ENTERPRISE a Entropiq Prague, posléze půjdou do hry eSuba a SINNERS.

Pokud nemáte cestu do PVA Expo Letňany, můžete sledovat celý průběh semifinálového dne na Twitch kanále eLEAGUEcz.



Průběh semifinále aktualizujeme:

1. semifinále CS:GO

ENTERPRISE vs. Entropiq Prague

Výsledek - 2:0
  • de_overpass 16:11 (8:7)
  • de_nuke 16:13 (6:9)
  • de_mirage

ENTERPRISE zažili vstup do mapy možná ještě lepší, než sami čekali. V úvodních kolech k ničemu Entropiq Prague nechtěli pustit a za méně favorizovanou T-side na mapě Overpass si dokázali vypracovat značný náskok. Ze stavu 8:1 pro ENTERPRISE se však stalo drama, které zařídili Entropiq Prague, jenž snížili stav poloviny na 7:8. Ve druhé polovině to však byl právě tým ENTERPRISE, který toužil potom jít po svém vlastním map picku do vedení v sérii. Entropiq Prague za T-side kousali, ale když 11:14 ENTERPRISE dokázali získal clean & easy kolo, zdálo se rozhodnuto. ENTERPRISE potvrdili hned v dalším kole své vedení v sérii na 1:0.

Úvod mapy Nuke přinesl o poznání vyrovnanější podívanou, ze které lépe vycházeli hráči Entropiq Prague. Polovina však obecně nabídla velmi vyrovnanou podívanou s výsledkem 9:6 právě ve prospěch poraženého z první mapy. Následné drama poloviny druhé rozsekli až ENTERPRISE za stavu 13:13, kdy se jim povedlo urvat se a dokráčet pro titul. 


2. semifinále CS:GO

SINNERS vs. eSuba

Výsledek - 2:0
  • de_vertigo 16:14 (4:11)
  • de_ nuke 16:14 (4:11)
  • de_overpass


Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport