CS:GO

Souhrn: Sampi šokovali EP, Entropiq a SINNERS brali výhru, souboj BRUTE s eSubou skončil remízou

Souhrn: Sampi šokovali EP, Entropiq a SINNERS brali výhru, souboj BRUTE s eSubou skončil remízou
23. 5. 2021
  |  

Zápasy týmů Entropiq s eEriness, BRUTE s eSubou, SINNERS s Cryptovou a v neposlední řadě ENTERPRISE se Sampi. Dnešní zápasy Sazka eLEAGUE v CS:GO nabízí prvotřídní podívanou.

Tabulka po 6. kole Sazka eLEAGUE:


13:00 | Entropiq Prague vs. eEriness

Výsledek - 2 : 0 (de_vertigo 16:2; de_overpass 19:16)

Dominatní výkon Entropiq na Vertigu byl podtržen výsledkem 16:2. Na první mapě vypadali eEriness absolutně bez šance a jejich herní výkon se ani neblížil průměru. Na druhou mapu (Overpass) však nastoupil úplně nový tým. Řádící heikkoL a Valencio si připsali více než 30 killů, dokázali otočit z 9:14 na 15:14, ovšem v prodloužení již na leckrovu partu nestačili.

eEriness hráli na Overpassu moc pěkně, neprohráli jedinou výhodu v počtu hráčů co měli a hecli se. Sympatické, ale jsme rádi, že to je 2:0 dneska pro nás.
leckr
Hodnocení po zápase

15:00 | eSuba vs. BRUTE

Výsledek - 1 : 1 (de_vertigo 12:16; de_inferno 16:13)

Skvělý začátek série měli za sebou hráči BRUTE, kteří se dostali do vedení až 7:0 za CT stranu, eSuba se sice snažila dotáčet, nicméně když se přiblížil na dosah, dokázalo duo Matys & Adejis úřadovat. Výsledkem bylo překvapení v podobě vedení BRUTE v sérii 1:0.

Druhá mapa začala vypadat dost podobně a BRUTE od úvodu budovali náskok. Tentokrát, i s vědomím toho, jaká by prohra mohla mít následky, eSuba zapla vyšší rychlostní stupeň a ve druhé polovině již Infernu dominovala. Celkovým výsledkem série je zasloužená remíza.

17:00 | Cryptova vs. SINNERS

Výsledek - 0 : 1 (de_vertigo 2:16; de_train 8:16)

Jasný a dominantní výkon v podání obhájců triumfu ze Sazka eLEAGUE. SINNERS se v zápase s Cryptovou moc nerozpakovali a velmi rychle ovládli BO2 sérii. 5 zápasů, 13 bodů a stoprocentní výkon domácí jedničky.

19:00 | ENTERPRISE vs. Sampi

Výsledek - 0 : 2 (de_inferno 11:16; de_mirage 11:16)

Sampi jsou na vzestupu, což potvrdil i zápas s ENTERPRISE, který tým pod vedením IGL queztona zvládl v poměru 2:0 a katapultoval se do první poloviny tabulky. Před play-off se zdá, že Sampi ladí skvělou formu, naopak ENTERPRISE ztrácejí v boji o přímé semifinále. 
Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport