CS:GO

Souhrn finálového dne: SINNERS berou titul, Sampi třetí

Souhrn finálového dne: SINNERS berou titul, Sampi třetí
20. 6. 2021
  |  

Jarní část Sazka eLEAGUE se blíží svému závěru. Poslední den nabídne boj o 3. místo a velké finále! Začínáme od 13:15 soubojem o bronz, ve kterém se představí Sampi a ENTERPRISE. Navečer dojde k BO5 souboji mezi SINNERS a Entropiq Prague.

Živé vysílání

Přímý přenos grandfinále se bude opět odehrávat na našich sociálních sítích a také twitch.tv/eleaguecz.



Boj o 3. místo

ENTERPRISE vs. Sampi

Výsledek - 1 : 2 (de_overpass 8:16; de_mirage 16:6; de_dust2 10:16)

Velmi jasný průběh nabídla úvodní mapa souboje o bronz. Sampi sice potřebovali pár kol, aby se dostali do tempa, ale následně si velezkušeně mapu pohlídali s výsledkem 16:8.

Stejně minců ale dokázali ENTERPRISE vrátit na mapě Mirage. Od začátku do posledního kola tahali Sampi za kratší konec provazu a nebyli schopni se vrátit do stejné pohody jako panovala na Overpassu.

Je dobojováno! Sampi dokázali zvrátit osud na mapě de_dust 2 a v druhé polovině byli jasně lepší. Za ENTERPRISE se nedokázalo chytnout ani důležité duo Levi a LucasP.
 
Velké finále!

SINNERS vs. Entropiq Prague

Výsledek - 3 : 1 (de_nuke 13:16; de_mirage 16:11; de_inferno 16:12; de_train 16:12)

Entropiq Prague dostávají SINNERS do problémů. Leckr aspol předvedli heroický výkon, nestačil ani knife oskara a outsider finále jde do vedení po úvodní mapě, kterou se stal Nuke (16:13). Také mapu Mirage rozjeli Entropiq Prague ve velkém stylu a vypadalo to, že by chtěli dojít pro vedení v sérii 2:0. Za CT stranu ale SINNERS vytáhli eso z rukávu. Max "SHOCK" Kvapil s AWP začal diktovat tempo a absolutečně otočil vývoj mapy.

Mapa Inferno měla podobný průběh jako Mirage, Entropiq nepůsobili vůbec špatným dojmem, ale zejména ve druhé polovině za CT stranu nedokázali držet tempo se svým soupeřem. Ani na Trainu druhá polovina Entropiq Prague nevyšla a o nejlepším celku Sazka eLEAGUE bylo rozhodnuto!

Zajímavé situace ze zápasů:

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport