CS:GO

Souhrn: SINNERS a ENTERPRISE přejeli soupeře, Sampi vyválčili 3 body s BRUTE

Souhrn: SINNERS a ENTERPRISE přejeli soupeře, Sampi vyválčili 3 body s BRUTE
29. 8. 2021
  |  

S další nedělí přichází také další kolo Sazka eLEAGUE v CS:GO. V populárním FPS titulu budou moci fanoušci vidět pouze 3 zápasy, bitva mezi Entropiq Prague a eSuba je odložena.

Měla to být neděle 8 týmů, 4 zápasů. Bohužel na poslední chvíli došlo k odložení prvního zápasu mezi Entropiq Prague a eSubou, kdy druhým jmenovaný celek požádal na rychlo o přeložení a bylo mu vyhověno i ze strany oponentů.

Přímý přenos

Stream Sazka eLEAGUE bude již tradičně možné sledovat na twitch.tv/eleaguecz a Facebook stránkách Sazka Esport a Sazka eLEAGUE.




Přehled zápasů a jejich průběh

Entropiq vs. eSuba - ODLOŽENO
O dalším postupu v zápase mezi eSubou a Entropiq Prague vás budeme informovat, stejně jako o čase a datumu dohrávky, které proběhne v dalších týdnech.

SINNERS vs. eEriness
  • Výsledek - 2:0
    • de_inferno - 16:0 (15:0)
    • de_mirage - 16:4 (11:4)

Velmi rychlý proces učinili hráči favorizovaných SINNERS s outsiderem celého splitu eEriness, kterým nevyšlo prakticky vůbec nic. Naopak domácí jedničce prakticky vše, na co sáhla a polovina skončila dominantním výsledkem 15:0. V následném pistol roundu dokázal ve 2v2 situaci NEOFRAG skvěle baitit pro SHOCKA, který dvěmi přesnými zásahy ukončil životy soupeřů a první mapa mířila pro SINNERS.

Na druhé mapě začali eEriness o poznání lépe, nicméně jejich snažení nebylo nic platné a i tentokrát SINNERS odmítali dopustit překvapení. Beastik vedl svůj tým za jasným vedením a i on sám přispěl řadou důležitých killů. 
BRUTE vs. Sampi
  • Výsledek - 0:2
    • de_overpass 5:16 (3:12)
    • de_inferno 13:16 (10:5)

Souboj dvou týmů, kteří se rozhodli jít kombinací zkušeností a mládí se záskou na budoucnost. Od začátku se však lépe projevovali hráči Sampi, kteří BRUTE, vyjma velezkušeného EYA, k ničemu nepouštěli a po úvodních kolech rozjeli šňůru. Obecně se u hráčů Sampi ukazovala vyrovnanost mezi hráči, kteří se s počtem úspěšných zabití drželi pospolu a nikdo více méně nevynikal.

Druhá mapa začala ale diametrálně odlišně. Skvělej hrající EYO a W0LF dopomáhali tomu, že BRUTE drželi po celo první polovinu jasné vědení, která zakončili stavem 10:5. Sampi následně začali vzdorovat a za pomoci AWP hráče zur1se se dokonce dostali v samotném závěru do vedení. Zcela rozhodující se však ukázalo 28. kolo, kdy právě sniper Sampi dokázal sám zvrátit nepříznivý vývoj kola poté, co Frixos odbránil B-side.

Dark Tigers vs. ENTERPRISE
  • Výsledek - 0:2
    • de_inferno 5:16 (5:10)
    • de_overpass 2:16 (1:14)

ENTERPRISE i s hostem v podobě Stinxe dominovali úvodu zápasu a potažmo i celé první mapě, kdy Dark Tigers neměli mnoho šancí na to, cokoliv vymyslet. Rozdíl ve výkonnosti obou týmů, zejména po individuální stránce, byl na Infernu ohromný.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.