CS:GO

Sazka eLEAGUE eSuba a ENTERPRISE zvládli čtvrtfinále a míří na FOR GAMES

Sazka eLEAGUE eSuba a ENTERPRISE zvládli čtvrtfinále a míří na FOR GAMES
13. 10. 2021
  |  

Krok za krokem se přibližuje akce FOR GAMES, kde vyvrcholí také Sazka eLEAGUE 2021. V CS:GO se však ještě před FINAL 4 musejí odehrát čtvrtfinálové zápasy, které jsou na programu dnes večer.



Přehled čtvrtfinálových zápasů:

Výsledek - 2:0
  • de_inferno 16:11 (9:6)
  • de_overpass 16:10 (9:6)

ENTERPRISE z počátku zápasu díky skvělému výkonu the eLiVe kontrolovali úvodní kola. Dark Tigers vždy dokázali pozlobit pouze částečně v jednom nebo dvou kolech v řadě. Přesto, že však vývoj opticky vypadal, že jej mají ENTERPRISE pod kontrolou, Dark Tigers přesto dokázali snížit na rozdíl 3 kol (6:9).

Favorit zápasu a celkově 3. tým po základní části dokázal zvládnout pistol round i následná 3 kola, což diametrálně zvyšovalo šance na vítězství. Dark Tigers sice ještě vytáhli drápy, na změnu to však nestačilo a po vítězství 16:11 se radovali ENTERPRISE.

Druhá mapa přinesla úvod ve znamení Dark Tigers, kteří za CT dostali velmi rychle úvodní momenty na svoji stranu. Posléze však nastoupili v plné síle na server také ENTERPRISE, kteří absolutně ovládli kontrolu nad mapou a už v polovině vedli 9:6. Střídání stran a následná hra za defenzívu sedla favoritovi na jedničku, 6 kol v řadě dostalo EP na hranu vítězství. V tu chvíli se sice ještě DTG vzepřeli, ale platné to nebylo. ENTERPRISE po výsledku 2:0 (16:11, 16:10) míří do semifinále.
Výsledek - 2:0
  • de_ancient 16:13 (10:5)
  • de_vertigo 16:5 (10:5)

Sampi se eSuby na mapě Ancient drželi jako sůl a odmítali se vzdát možnosti jít v sérii do vedení. Modrá krev se však odpoutala a v polovině vedla 10:5, soupeřící tým s talentovanými hráči se však dokázal dostat zpět do zápasu a srovnat na 13:13. Až ve 27. kole přišel zlom, kdy se eSuba odpoutala a dokázala získat první mapu pro sebe.

Ve druhé mapě jsme viděli podobou podívanou, během které eSuba opět získala poměrně jasné vedení, ale tentokrát se Sampi nedokázali zvednout a ve druhé polovině dokonce nezískali ani jedno kolo.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.