CS:GO

Souhrn 4. kolo Sazka eLEAGUE: Entropiq a SINNERS zdemolovali své soupeře, uspěli i Sampi

Souhrn 4. kolo Sazka eLEAGUE: Entropiq a SINNERS zdemolovali své soupeře, uspěli i Sampi
16. 5. 2021
  |  

Sleduj live coverage 4. kola Sazka eLEAGUE CS:GO Split 1 2021. Kdo uspěje a připíše si klíčové body? Všechno odstartuje očekávaný duel ENTERPRISE vs. eSuba. BRUTE se pokusí překvapit SINNERS, zajímavý zápas by měli nabídnout hráči eEriness se Sampi a Cryptova s Entropiq Prague.


Coverage:

13:00 | eSuba vs. ENTERPRISE

Výsledek:  1:1 (de_mirage 9:16; de_inferno 16:11)

Svižný start 4. hrací dne obstarala mapa Mirage, se kterou si fantasticky poradili hráči ENTERPRISE. Ti diktovali tempo od samotného úvodu a byť posléze, ve druhé polovině, v několika kolech zaváhali, vítězství si utéct nenechali. Na druhé mapě to byla o poznání jiná písnička. eSuba vstoupila do zápasu jako znovuzrozená a dokázala dokráčet pro vítězství.

15:00 | SINNERS vs. BRUTE

Výsledek:  2:0 (de_inferno 16:6; de_vertigo 16:4)

Očekávaný vývoj nabídl zápas SINNERS - BRUTE. I přes dobrý začátek druhého jmenovaného celku se lídr tabulky moc nerozpakoval a mapu dostal velmi rychle pod kontrolu. Vítězstvím 16:6 jasně určil tempo celé série. Na Vertigu si BRUTE neškrtli a série velmi rychle skončila ve prospěch lídra tabulky.

17:00 | eEriness vs. Sampi

Výsledek: 0:2 (de_inferno 9:16; de_mirage 8:16)

Ani tentokrát na první body eEriness nedosáhli. Sampi měli nůž na krku a věděli, že další zaváhání si již nemohli dovolit. Tíha situace a motivace jim pomohla se vybičovat ke dvěma skvěle zachraným mapám. eEriness se pokusí o zázrak v dalším kole s Entropiq.

19:00 | Cryptova vs. Entropiq Prague

Výsledek: 0:2 (de_nuke 0:16; de_dust2 5:16)

Rychlým zápasem 4. hrací den také končí! Entropiq zdemolovali Cryptovu, které dovolili pouhých 5 kol. Jasné a sebevědomé vítězství posunuje, i díky ztrátě ENTERPRISE, leckrovu družinu blíže 2. místu po základní části.
Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport