CS:GO

5. kolo Sazka eLEAGUE: ENTERPRISE porazili 2:0 Cryptovu

5. kolo Sazka eLEAGUE: ENTERPRISE porazili 2:0 Cryptovu
14. 9. 2022
  |  

ENTERPRISE čekal během středy ještě další zápasy. V rámci 5. kola Sazka eLEAGUE narazil obhájce stříbra z posledních splitů na ambiciozní Cryptovu.

ENTERPRISE vs. Cryptova

Výsledek - 2:0
  • de_dust2 16:10
  • de_mirage 16:5

Cryptova odstartovala proti ENTERPRISE na první mapě bídně a favorit zápasu se zásluhou AWP hráče h4rna dostal velmi rychle do vedení 5:1, posléze se však rozjela i ostravská organizace. Po dalších 6 kolech už Cryptova vedla 7:5 díky výborné sérii a také trojici hráčů Zyored, MAXX, BeryP, ze které se každý držel s průměrem killu na kolo.

ENTERPRISE však opět patřil závěr zápasu, ve kterém se týmu podařilo získat závěrečná 3 kola a tím pádem nic nebránilo vítězství v polovině 8:7. Po vyrovnaném vývoji úvodu druhé půle, který vyvrcholil ve stav 10:10, se opět rozjela mašina favorizovaných EP,  které v tu chvíli už táhl in-game leader The eLiVe.

Konec mapy přišel relativně rychle. Stačila k tomu dlouhá série ENTERPRISE, která vyvrcholila ve stav 16:10 a tedy vedení týmu 1:0. Na druhé mapě zažila Cryptova ještě horší start. Po 9. odehraném kole (9:0 pro EP) přitom měl h4rn 14 killů a manguss 10 killů.

Tým Cryptova se dočkal až v 11. kole, ani to však nezamezilo hrůzostrašnému startu a polovině v poměru 3:13. Dobrým vstupem po výměně stran a také díky skvěle hrajícímu Tomáši "zyored" Cvanigovi dokázala Cryptova snížit na 5:13, to bylo však všechno a další 3 kola předurčila ENTERPRISE k vítězství 16:5.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.