CS:GO

Co ukázalo 4. kolo Sazka eLEAGUE? Dynamo na vlně, EIQ Prague stále něco chybí, ING mimo konfrontaci

Co ukázalo 4. kolo Sazka eLEAGUE? Dynamo na vlně, EIQ Prague stále něco chybí, ING mimo konfrontaci
9. 5. 2022
  |  

Dynamo Eclot na vlně a prvním místě, Entropiq Prague stále něco ke konforntaci se špičkou chybí a Inside Games na aktuální formu soupeřů zdaleka nemají.

Čtyři zápasy, čtyři příběhy, 8 týmů. Sazka eLEAGUE má za sebou už 4. kolo základní části, což znamená, že se liga přesunula do druhé poloviny. Ani v neděli nechyběla překvapení, napínavé závěry map, ale také drtivé výsledky.

Kompletní podrobný souhrn 4. hracího dne Sazka eLEAGUE najdete ve speciálním článku. Zároveň také můžete hlasovat o Sazka Esport MVP nedělního kola.  

Dynamo Eclot na vlně a na čele

Dynamo Eclot se při premiérové sezoně v Sazka eLEAGUE drží na čele tabulky základní části. Týmu k tomu pomohla také remíza, kterou tým v souboji se SINNERS vybojovacl zejména Martin "Dytor" Handl. Nejen, že Dynamo Eclot získalo bod, ale zároveň i na prohrané mapě bylo velmi blízko úspěchu.

Kompletní report ze zápasu mezi SINNERS a Dynamo Eclot najdete zde. 

Týmy Dynamo Eclot čekají v dalších kolech týmy ENTERPRISE, Cryptova a na závěr ligy Dark Tigers. Los je to více než příjemný a dost možná se tak poprvé dočkáme jiného vítěze základní části. 

Entropiq Prague stále něco chybí

V posledních dnech to začínalo vypadat, že by mohli Entropiq Prague najít zašlou slávu v cestě za návratem mezi špičku domácí scény. Opak je však pravdou a konfrontace s ENTERPRISE byla jasným důkazem.

Rakouský hráč Michael "sesL" Higatzberger se Entropiq Prague snažil táhnout za jakýmkoliv bodovým ziskem, ovšem marně. Na českou organizaci čeká ještě Cryptova, Dark Tigers a eSuba. Zejména pak první dva zápasy by v případě porážek mohly mít katastrofální dopad. 

Inside Games mimo hru

Další drtivá porážka týmu Inside Games znamená jediné, po 4 odehraných kolech nováček soutěže nevyhrál jedinou mapu a s 0 body zůstává na posledním místě tabulky základní části Sazka eLEAGUE. Navíc tým na dílčích mapách získává minimální počet kol.

Více méně už jen v roli teorie zůstává, že by Inside Games dosáhli ne play-off. Ne snad, že by to bylo bodově nereálné, herní projev o tom však absolutně nepřesvědčuje. Inside Games se mohou nakopnout další týden, kdy je čeká souboj s Dark Tigers.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.