CS:GO

Co přineslo 2. kolo Sazka eLEAGUE? Zachránce Zur1s, rekordní Oskar a dominantní ENTERPRISE

 Co přineslo 2. kolo Sazka eLEAGUE? Zachránce Zur1s, rekordní Oskar a dominantní ENTERPRISE
30. 8. 2021
  |  

Kdo čekal vyrovnané zápasy ve 2. kole Sazka eLEAGUE musel být lehce zklamán. Rozjeté celky ENTERPRISE a SINNERS šlapaly jako hodinky a smetly své soupeře z cesty. Ve vyrovnaném zápase Sampi a BRUTE výrazně pomohl Zur1s.

Oskarova velkolepá jízda

Jestli někdo pochyboval, zda k zápasu s BRUTE přistoupili SINNERS s trochou lehkomyslnosti, u zápasu s eEriness pochyb nebylo. Byť sám ZEDKO v pozápasovém rozhovoru potvrdil, že si tým chtěl vyzkoušet nějaké věci na Mirage, na výkonu to znát nebylo a domácí jednička předvedla dva dominantní výkony.

Nedílnou součástí byl také Tomáš "oskar" Šťastný, který s 43 killy, 8 smrtmi a K/D 5,38 předvedl jeden z nejlepších individuálních výkonů Sazka eLEAGUE. Navíc s celkovým K/D 2,5 kraluje mezi všemi hráči.

Zur1s jako zachránce bodů

Tři body ze zápasu s BRUTE byly pro Sampi velmi důležité, jejich ztráta by byla ještě větší problém. Na první mapě Sampi postupovali podle plánu a jejich vítězství bylo relativně jednoduché. Inferno však spatřilo úplně jiné BRUTE, kteří vstoupili do mapy rázně a chtěli bod za remízu.

Na obou mapách měl výkon AWP hráče Sampi Martina "Zur1s" Slámy vzestupnou tendenci, která se zastavila až na K/D 1,65. Zcela rozhodující se pro druhou mapu ukázalo 28. kolo, kdy právě sniper Sampi dokázal sám zvrátit nepříznivý vývoj kola poté, co Frixos odbránil B-side.



Dominantní jízda ENTERPRISE pokračuje

ENTERPRISE se musejí obejít bez In-game leadera Adejise, který si užívá dovolené. Náhradou pro zápas 2. kola Sazka eLEAGUE byl stinx. I s ním si EP dokázali jednoznačně poradit s Dark Tigers, kterým se nedařilo soupeřův nástup zastavit.

Velmi dobrým výkonem se opět prezentoval Matúš "Matys" Šimko, který by nebýt Oskarova výkonu s K/D 2,44 aspiroval na hráče kola.

Hned v dalším zápase ale ENTERPRISE čekají dlouhé zápasy neporažení SINNERS. Velká zkouška je tady. 
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.