CS:GO

Co nás čeká o víkendu v Sazka eLEAGUE? Premiéra SINNERS a nálož 6 zápasů

Co nás čeká o víkendu v Sazka eLEAGUE? Premiéra SINNERS a nálož 6 zápasů
9. 9. 2022
  |  

O víkendu začíná 4. kolo Sazka eLEAGUE! Čeká nás premiéra SINNERS, duel ENTERPRISE proti Dynamu Eclot a celková porce šesti utkání.

Dva dny po skončení třetího kola se Sazka eLEAGUE vrací s kolem čtvrtým. V něm se kromě předem naplánovaných duelů odehrají také dvě dohrávky, a tak o víkendu uvidíme v akci hned třikrát SINNERS a dvakrát Dynamo Eclot s Dark Tigers.

eSuba vs. Dark Tigers

Detail zápasu: eSuba vs. Dark Tigers
Datum zápasu: 10.9.2022 12:30
Formát: BO2
Tip autora: 2:0

První víkendový duel přinese souboj rozehrané eSuby proti Dark Tigers. eSubě se v lize daří a podává solidní výkony, díky kterým je po neúplných třech kolech na druhém místě za Cryptovou. Pokud se chtějí Dark Tigers vyhnout baráži, tak musí někde začít sbírat body a právě eSuba bude jeden z týmů, které budou chtít minimálně potrápit.

SINNERS vs. Dynamo Eclot

Detail zápasu: SINNERS vs. Dynamo Eclot
Datum zápasu: 10.9.2022 15:00
Formát: BO2
Tip autora: 1:1

Po několika odložených utkáních se konečně v lize představí také SINNERS! Jejich soupeřem pro úvodní duel budou Dynamo Eclot, kteří dokázali v poslední době překvapit například vítězstvím nad Movistar Riders. Přestože budou SINNERS stále plnit roli favorita, tak se dá očekávat velmi vyrovnaný souboj plný kvalitního counter striku.

Entropiq Prague vs. Inside Games

Datum zápasu: 10.9.2022 17:30
Formát: BO2
Tip autora: 2:0

Entropiq Prague naskočí do čtvrtého kola v duelu proti Inside Games. Ačkoliv se hráči pražské sekce Entropiq stále sehrávají, podařilo se jim v posledním kole porazit Dynamo Eclot 2x 16:14. Inside Games budou opět v roli outsidera zápasu, avšak jejich zlepšení oproti minulému splitu je znatelné a i s lepšími českými celky dokáží hrát vyrovnaněji. Připíšou si Inside Games další body do tabulky, nebo si Entropiq Prague zápas pohlídají a odnesou si všechny tři body?

SINNERS vs. Dark Tigers

Detail zápasu: SINNERS vs. Dark Tigers
Datum zápasu: 11.9.2022 12:30
Formát: BO2
Tip autora: 2:0

Neděle začne utkáním SINNERS proti Dark Tigers. Největší favorit na titul by v tomto případě neměl mít se svým soupeřem větších problémů a dojít si tak pro poklidné vítězství 2:0. 

Cryptova vs. SINNERS

Detail zápasu: Cryptova vs. SINNERS
Datum zápasu: 11.9.2022 15:00
Formát: BO2
Tip autora: 0:2

Cryptova ukazuje v lize svůj potenciál a drží se momentálně na první pozici. Proti SINNERS to však nebude nic lehkého. V jarním splitu sice dokázali hříšníky obrat o body po výhře na overpassu, v posledním setkání na MČR Tour však dominovali právě hráči liberecké organizace.

Dynamo Eclot vs. ENTERPRISE

Datum zápasu: 11.9.2022 17:30
Formát: BO2
Tip autora: 0:2

Neděli zakončí zápas Dynama Eclot proti ENTERPRISE. Pokud se bulharskému sniperovi h4rnovi podaří opravit internet, kvůli kterému nenaskočil do třetího kola, tak můžeme očekávat nejvyrovnanější duel celého víkendu. Tyto dva týmy se spolu v poslední době přetahují o pozici dvojky naší scény a hrají nespočet zápasů s kvalitními zahraničními soupeři. Určit, kdo bude favoritem tohoto duelu, je téměř nemožné.

Všechny výše zmíněné duely budete moci sledovat na našich sociálních sítích a hlavně na twitch kanále eLEAGUEcz.

 


Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.