CS:GO

Budoucí právník zyored o vztahu k Ostravě, týmu Cryptova i talentovaném PR

Budoucí právník zyored o vztahu k Ostravě, týmu Cryptova i talentovaném PR
17. 8. 2022
  |  

Tomáš "zyored" Cvaniga se rozpovídal v rozhovoru pro Sazka eLEAGUE o svých osobních ambicích, vztahu k Ostravě - Cryptově i mladém spoluhráči. "Ostrava je město příležitostí, pro kohokoliv, koho dokáže podpořit," komentoval sídlo své organizace slovenský hráč.

Slovenský hráč zyored toho má za sebou ve své Counter-Strike kariéře více než dost. Do svých jednadvaceti leth zažil kromě tuzemských angažmá také pobyt ve Španělsku v rámci týmu GTZ Bulls. Po návratu se však dostal zpět až do týmu Cryptova.

V rozhovoru před startem Sazka eLEAGUE promluvil pro kameru nejen o svých osobních ambicích, ve kterých zazněla touha po medaili, ale také byly komentovány výkony a přístup svého spoluhráče Oldřicha "PR" Nového. Na zmínku přišlo i téma Cryptova - Ostrava.

 


„Ostrava je město příležitostí, pro kohokoliv, koho dokáže podpořit,“ komentoval Tomáš "zyored" Cvaniga město, ke kterému má úzký vztah jeho organizace, zároveň dodal, že hrdě nosí část (zkratku) města Ostrava v názvu na dresu a vyjádříl přání, aby se podobně jako u spojení Dynamo Eclot s Pardubicemi nebo SINNERS s Libercem, mluvilo i o Cryptově a centru Moravskoslezského kraje.


Cryptovu můžete sledovat v prvním zápase už v neděli 21. srpna, kdy tým od 16:30 vyzve v úvodním zápase splitu Entropiq Prague. Přímý přenos poběží na Twitch kanále eLEAGUEcz.

Cryptova vs. Entropiq Prague
Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport