CS:GO

Bronz pro Entropiq Prague! Hostující HONES dotáhl svůj bývalý tým k medaili ze Sazka eLEAGUE

Bronz pro Entropiq Prague! Hostující HONES dotáhl svůj bývalý tým k medaili ze Sazka eLEAGUE
21. 6. 2022
  |  

Je hotovo! Dohrávku mapy zápasu o 3. místo ovládli hráči Entropiq Prague, kteří otočili vývoj Mirage v zápase s Dynamo Eclot a zvítězili 2:1.

Entropiq Prague vs. Dynamo Eclot

Výsledek - 2:1
  • de_overpass 16:14 (7:8) - pick EIQ
  • de_inferno 3:16 (3:12) - pick DNE
  • de_mirage 16:13 (6:9)

Průběh:
Entropiq Prague vstoupili do první mapy velmi dobrými výkony v úvodních kolech, díky kterým si zajistili hodně rychlé vedení 3:0. Následně však dokázalo Dynamo Eclot získat zpět ztracené tempo a postupně tíhlo po srovnání. To se týmu také povedlo zásluhou Víta "nbqq" Pohlota, který si navíc za vyrovnaného stavu (3:3) dokázal připsat 4K a zajistil tak svému týmu poprvé v zápase o 3. místo vedení.

To se zastavilo pro danou chvíli za stavu 5:3, následná dvě kola zvládli Entropiq Prague a byli zpět ve hře. V závěru půle se poslední kola rozdala v poměru 3:2, Dynamo Eclot tak vedlo po polovině mapy 8:7.

Entropiq Prague si přenesli formu z první půle do druhé, a tak se dostali do vedení. Vyrovnaná mapa se však přelévala ze strany na stranu a DNE tak byli zpět ve hře. V závěru zápasu však za CT stranu dominovali Entropiq Prague, kteří získali 6 kol z 8 možných v závěru a zvítězili 16:14. Jan "HONES" Urválek si za mapu připsal 29 killů (a téměř 100 ADR).

Na druhé mapě výrazně lépe odstartovali hráči Dynamo Eclot, kteří získali v úvodu důležitá kola a ani jednou v první části nedovolili Entropiq Prague srovnat stav. Kontrolované vedení nakonec vyústilo v zisk 6 kol v řadě, jenž znamenaly vedení po první půli 12:3.

Dynamo Eclot táhl zejména K1-Fida, který si postupně připsal přes dvě desítky killů a Entropiq Prague s ním, ani jeho spoluhráči, nic nedokázali vymyslet. Po rychlém konci 16:3 bylo hotovo a zápas se mohl přesunout na decider.

Na něm jednoznačně lépe začali hráči Entropiq Prague, kteří na T-side dokázali uhrát během prvních 7 kol 5 bodů, což jim dávalo značnou naději. Pak se rozjelo ovšem i Dynamo Eclot, které táhl zejména sniper capseN.

DNE v premiérovém zápase o medaile v rámci Sazka eLEAGUE dokázali získat 7 kol v řadě, a byť závěrečné v první půli prohráli, vedli po 15 kolech 9:6. CT strana však seděla Entropiq Prague takřka dokonale a tým, který zas a znovu táhl zejména Jan "HONES" Urválek dokázal i přes ztrátu tempa v závěru získat vítězství 16:13, celkově tedy 2:1.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.