CS:GO

Baráž Sazka eLEAGUE: Dark Tigers dvakrát otočili nepříznivý vývoj a setrvávají v lize

Baráž Sazka eLEAGUE: Dark Tigers dvakrát otočili nepříznivý vývoj a setrvávají v lize
26. 10. 2022
  |  

Druhé utkání baráže mezi Inside Games a Dark Tigers přineslo až neuvěřitelné utkání. Inside Games vedli dvakrát obrovským náskokem a vypadalo to na jejich vítězství, přesto však prohráli 0:2 a z vítězství se radovali DTG.

Inside Games nezvládli Winners Match proti týmu Sampi a tak díky GSL formátu dostali druhou šanci zabojovat o setrvání v lize. V Elimination zápase na ně už čekali Dark Tigers a tak bylo všem jasné, že jeden ze dvou účastníků podzimního splitu se příští rok v lize nepředstaví.

Inside Games vstoupili do zápasu rozehraní a nad svým soupeřem naprosto dominovali. První polovinu na overpassu vyhráli 13:2 a jako bonus vyhráli i následný pistol round po změně stran. Ač si všichni mysleli, že se půjde rychle na druhou mapu, tak opak byl pravdou a Dark Tigers dotáhli svého soupeře na 14:14. Oba týmy si poté připsaly po jednom bodu a šlo se do prodloužení. To zvládli lépe DTG, kteří tak byli jednu mapu od setrvání v lize.

ING se z této prohry oklepali a naskočili na inferno podobně jako na předchozí mapu. Za T-stranu dominovali a v polovině svítilo skóre 12:3. Teď už se snad nemohlo nic stát v jejich neprospěch. Jenže stalo. Dark Tigers předvedli totožnou druhou polovinu, dotáhli zápas do prodloužení, v němž se opět radovali právě oni.

Dark Tigers tak po vítězství 0:2 setrvávají v lize a mohou se těšit na další ročník. Inside Games se s ligou musí rozloučit, přestože byli nedaleko od udržení.

Inside Games vs. Dark Tigers

Výsledek - 0:2
  • de_overpass | 19:22 (13:2)
  • de_inferno | 18:22 (12:3)
  • de_dust2 |

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.