CS:GO
Sazka Fantasy

7. kolo Sazka Fantasy: Beastik uspěje jako Bomb specialista a Dark Tigers "vydělají" body na BRUTE

7. kolo Sazka Fantasy: Beastik uspěje jako Bomb specialista a Dark Tigers "vydělají" body na BRUTE
1. 10. 2021
  |  

Poslední kolo základní části Sazka eLEAGUE je zde! S ním souvisí také další, nikoliv poslední, soutěžení v Sazka Fantasy, které nebude chybět ani v play-off podzimního spitu.

Zbývá odehrát 4 zápasy ze základní části Sazka eLEAGUE a poznáme dvojici jistých účastníků ForGames, čtyři další čtvrtfinalista a také účastniky baráže.

Sazka Fantasy se také posouvá do závěrečné fáze, v níž můžete skládat sestavy právě na 7. kolo základní části, posléze čtvrtfinále a samostatné kolo obstará jak semifinálový den, tak také finále a zápas o 3. místo.


Z možných hvězd, které v posledním kole zazáří bychlom, vybrali in-game leadera domácí jedničky beastika, který se ukázal jako výborný bombspecialista a doporučovali jej také hosté podcastu Sazka Fantasy.

Skvěle hrající Kristián "HeikkoL" Garbera by jako Entry Fragger mohlo v kombinaci s Pistol Guru Martinem "creZe" Bagalou sestřil bezzubé BRUTE v rozhodujícím zápase o vyhnutí se baráži. HS Master Matys zřejmě ustoupí proti Entropiq Prague do pozadí a proto abychom doporučili dražšího, ale neméně kvalitního SHOCKa ze SINNERS.

Na snipera se nabízí několik vyrovnaných možností: Forsyy, Oskar nebo Blogg1s.

Připomínáme také, že hráči fantasy členstvím Fantasy+ jsou každé kolo zařazeni do slosování o 6x 500 korun. Standardně se však v kole pro nejlepší rozdává téměř 10 000 korun.

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport