CS:GO

7. kolo Sazka eLEAGUE: SINNERS deklasovali Inside Games a po páté jsou vítězem základní části

7. kolo Sazka eLEAGUE: SINNERS deklasovali Inside Games a po páté jsou vítězem základní části
5. 6. 2022
  |  

Už 4x byli SINNERS vítězem základní části Sazka eLEAGUE a dnes přidali 5. triumf. Domácí jednička měla s Inside Games problémy pouze v úvodní polovině mapy Ancient, následně však hru kontrolovala.

Inside Games se ujali pistol round na mapě Ancient, následných dvou kol a získali tak počáteční náskok. SINNERS hrající na T-side se však rozehráli vzápětí a dokázali sérií kol průběh otočit. Zářilo zejména duo SHOCK & beastik. Výsledkem byla nakonec vyrovnaná první půle, která skončila vedením SINNERS v poměru 8:7.

SINNERS úspěšně řídili i vstup do druhé půle na preferovanější CT straně, za kterou zvládli pistol round a postupně přidávali bod za bodem. V tu chvíli už byl nejlepším hráčem na serveru z hlediska počtu killů David "forsyy" Bílý. Inside Games se už na odpor nezmohli a prohráli v poměru 7:16.

Sebastian "beastik" Daňo chytil na startu Inferna slinu a získal 12 killů z úvodních 5 kol, ve kterých SINNERS soupeře k ničemu velkému nepustili. A kola nadále přibývala. Série vítězství se u SINNERS zastavila až na počtu 10. V 11. kole dokázali Inside Games položit na B plant a bombu také uhájit do její exploze. Následně však nezvládli push na "banán", který rozložili SINNERS za pomoci granátů.

Za stavu 11:2 navíc David "forsyy" Bílý vytáhl clutch 1v3, defuse bomby a zdálo se být prakticky rozhodnuto. Zvládnutý pistol round na stav 14:2 už vše jen podtrhnul. Souboj Davida s Goliášem vycházel jasně pro favorita ligy.

Inside Games sice následně ještě dokázali některá kola uhrát, avšak na obrat to zdaleka nestačilo. SINNERS zvítězili 16:9 a už 5x ovládli základní část Sazka eLEAGUE.

SINNERS vs. Inside Games

Výsledek - 2:0
  • de_ancient 16:7 (8:7)
  • de_inferno 16:9 (13:2)
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.