CS:GO

7. kolo Sazka eLEAGUE: HONES vypomohl Entropiq Prague exkluzivním výkonem proti eSubě

7. kolo Sazka eLEAGUE: HONES vypomohl Entropiq Prague exkluzivním výkonem proti eSubě
5. 6. 2022
  |  

Průběh zápasu, který nastal mezi eSubou a Entropiq Prague čekal jen málokdo, druhý jmenovaný celek musel hrát s hostem v podobě hráče HONESe, přesto zvítězil 2:0.

Nástup do zápasu na Mirage za T-side měli hráči Entropiq Prague jako hrom. Tým se postupně velmi rychle dostal do vedení 5:0 a vůbec nevadilo ani to, že se spoluhráči nemá v posledních týdnech zápasovou praxi HONES, který se držel mezi nejlepšími v individuálních statistikách.

eSuba se postupně zapsala na scoreboard zejména díky Martinovi "Pechyn" Pechouškovi, který si postupně dokázal připsat 15 killů po 12 odehraných kolech, což znamenalo snížení na 5:7. Ze solidně rozjeté poloviny to vypadalo na dramatickou koncovku. To však nedovolili Entropiq Prague, kteří odskočili na stav 9:6.

Entropiq Prague v nastoleném tempu pokračovali a dokázali doskočit také na startu druhé půle, když díky 3 bodům, včetně vyhraných pistol, mířili na stav 12:6. eSuba sice snížila, ale náskok vedoucího celku se vzápětí opět zvýšil. Vedení už Entropiq Prague nepustili a radovali se za stavu 16:7.

Překvapení se událo také v úvodu Mirage, kde se opět podařilo Entropiq Prague nastolit neuvěřitelné tempo, kterému eSuba nestíhala. Jan "HONES" Urválek, který naskočil jako host, dominoval svými statistikami úvodní polovině a jasně táhl tým k vítězství. eSuba dokázala odpovídat pouze sporadicky. 

V polovině vedli Entropiq Prague v poměru 11:4 a mířili za vítězstvím. To nechtěl dopustit Martin "zur1s" Sláma, který získal dokonce na úvod druhé půle ACE. eSuba se dostala na 6 bodů, pak se vrátil do hry si soupeř, který získal match point. EIQ Prague však dokázali zvítězit po 26 kolech za stavu 16:10.

Entropiq Prague vs. eSuba

Výsledek - 2 :0
  • de_inferno 16:7 (9:6)
  • de_mirage 16:10 (11:4)
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.