CS:GO

7. kolo Sazka eLEAGUE: Fantastický h4rn na výhru nestačil. Cryptova s ENTERPRISE brala bod

7. kolo Sazka eLEAGUE: Fantastický h4rn na výhru nestačil. Cryptova s ENTERPRISE brala bod
6. 6. 2022
  |  

Cryptova i přes fantastický výkon h4rna z ENTERPRISE dokázala získat ze série bod, který měl cenu zlata a záchrany, respektive postupu do čtvrtfinále Sazka eLEAGUE Spring Split 2022.

Do zápasu vstoupila výrazně lépe Cryptova, která získala úvodní 4 kola a dokázala se za T-side dostat do sympaticky vypadajícího vedení. Následoval však run ENTERPRISE, během kterého získal tým 7 kol v řadě otočil vývoj první půle. Následovalo střídání kol ze strany na stranu, což vyvrcholilo ve stav 9:6 pro ENTERPRISE

Cryptova sice na úvod druhé poloviny dvakrát bodovala, pak však udělala chybu, které je stále další kola a ENTERPRISE rázem opět odskočili (11:8). ENTERPRISE, kteří v tu chvíli stále hráli o TOP2 po základní části, nechtěli z tempa polevit a postupně náskok ještě víc navyšovali. Až za stavu 14:9 se Cryptova rozhoupala k bodovému zisku. Stačilo to pouze na snížení, protože ENTERPRISE si už pohlídali osud mapy a zvítězili 16:12.
Druhá mapa nabízela zajímavý scénář, ve kterém se Cryptova snažila chytit tempo hry. Což se ze začátku také dařilo, nicméně ENTERPRISE za T-side bodovali a po výměně stran, která přišla za stavu 8:7 pro tým Cryptova, dokázali využít sílu bránící pozice.

ENTERPRISE se sice postupně dostali do vedení v poměru 12:9, posléze ale dokázala uspět také Cryptova a opět z průběhu zápasu dělala drama. ENTERPRISE však znovu odskočili, tentokrát do evedení 14:11 a mířili za vítězstvím, ovšem jaro clutchnul 1v2 situaci a Cryptova byla zpátky ve hře. ENTERPRISE táhl zejména hráč h4rn.

Dramatická koncovka vyvrcholila vedením Cryptova 15:14, neproměněným map pointem a pokračováním v prodloužení. V něm nakonec po dramatické koncovce zvítězila Cryptova, které bod stačil k záchraně. 

ENTERPRISE vs. Cryptova

Výsledek - 1:1
  • de_inferno 16:12 (9:6)
  • de_mirage 19:22 (7:8)
Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport