CS:GO

6. kolo Sazka eLEAGUE: SINNERS narazí na EIQ Prague, eSuba s Cryptovou si to rozdají o důležité body

6. kolo Sazka eLEAGUE: SINNERS narazí na EIQ Prague, eSuba s Cryptovou si to rozdají o důležité body
20. 9. 2022
  |  

Předposlední kolo základní části Sazka eLEAGUE startuje již tuto středu. SINNERS si to rozdají s Entropiq Prague o první místo. eSuba s Cryptovou o důležité body a Dynamo Eclot s Dark Tigers o playoff.

Týden plný Sazka eLEAGUE nám odstartuje již zítra 6. kolem základní části. První hrací den na sebe narazí sousedé v tabulce a to druzí Entropiq Prague, kteří vyzvou vedoucí tým ligy, SINNERS. Hned po nich se na serveru představí Inside Games proti ENTERPRISE, kteří stále pomýšlí na přímý postup do semifinále. Druhý hrací den změří síly eSuba s Cryptovou. eSuba, která má před sebou ještě jednu dohrávku, může stále pomýšlet na vítězství v základní části. V posledním zápase narazí Dynamo Eclot na celek Dark Tigers. Dynamo Eclot potřebuje v tomto zápase bodovat, aby si téměř zajistili playoff.

Entropiq Prague vs. SINNERS

Datum zápasu: 21.9.2022 16:00
Formát: BO2
Tip autora: 0:2

Hráči Entropiq Prague vyzvou v šestém kole největšího favorita na titul druhého splitu Sazka eLEAGUE. SINNERS jsou jediným týmem, který v tomto splitu neztratil ani bod a v případě vítězství si zajistí přímý postup do semifinále. Entropiq Prague se momentálně nachází na druhé příčce a v případě jejich vítězství si mohou přímý postup do semifinále velmi přiblížit. Ačkoliv se jedná o souboj prvního s druhým, horkým favoritem tohoto utkání jsou hráči SINNERS, kteří minimálně v eLEAGUE vypadají velmi silně.

Inside Games vs. ENTERPRISE

Datum zápasu: 21.9.2022 19:00
Formát: BO2
Tip autora: 0:2

ENTERPRISE mají papírově nejlehčí los do posledních kol základní části. V šestém kole je čeká tým Inside Games, v závěrečném narazí na Dark Tigers. Při výhře obou utkání tak mohou být stále ve hře o přímý postup do semifinále. Naopak Inside Games budou bojovat o vyhnutí se play-down. Potřebují k tomu však pomoc i ostatních týmů, zejména bodového úspěchu Dark Tigers s Dynamem Eclot. 

eSuba vs. Cryptova

Detail zápasu: eSuba vs. Cryptova
Datum zápasu: 22.9.2022 16:30
Formát: BO2
Tip autora: 1:1

eSuba je společně se SINNERS jediným týmem, který v tomto splitu Sazka eLEAGUE neokusil hořkost porážky a ze všech zápasů si odnesl nějaké body. Díky tomu se nachází na děleném druhém místě s tím, že mají jeden zápas k dobru. Jejich oponentem bude Cryptova, která se sice nachází až na pátém místě, ale od eSuby je dělí pouze 3 body. Hráči ostravské organizace jsou pravděpodobně pryč ze hry o přímý postup do semifinále, stále však budou chtít bojovat o co nejlepší výchozí pozici do čtvrtfinále.

Dynamo Eclot vs. Dark Tigers

Datum zápasu: 22.9.2022 19:00
Formát: BO2
Tip autora: 2:0

Zápas, který může rozhodnout o postupujících do playoff. Pokud chtějí hráči Dark Tigers ještě pomýšlet na postup do playoff, musí s DNE uhrát minimálně remízu. Dynamo Eclot však má za sebou druhé místo na Tipsport CS:GO Praha a jejich momentální umístění v tabulce je velkým překvapením. Právě hráči pardubické organizace jsou velkým favoritem na vítězství v tomto zápase a pokud tento zápas vyhrají a Inside Games nezískají v zápase s ENTERPRISE všechny tři body, tak bude jisté, že Dark Tigers s Inside Games poputují do play-down.

Všechna utkání můžete sledovat na našich sociálních sítích a twitch kanále eLEAGUEcz

 


Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.