CS:GO

5. kolo Sazka eLEAGUE S2 2022 se blíží! Koho do Sazka Fantasy sestavy?

5. kolo Sazka eLEAGUE S2 2022 se blíží! Koho do Sazka Fantasy sestavy?
13. 9. 2022
  |  

Jak může vypadat ideální soupiska týmu v Sazka Fantasy pro 5. kolo eLEAGUE CS:GO Split 2 2022? O své predikce na ideální pětici se podělí redaktor a expert Vojtěch "Wango" Pres.

Pro 5. kolo letošní podzimní fantasy ligy v rámci Sazka eLEAGUE jsem se rozhodl využít maximální možný budget 100 milionů, navíc přitom kombinuji hned 4 různé týmy. 


Na pozici snipera však u mě již tradičně zůstává David "forsyy" Bílý, který v drtivé většině her SINNERS předvádí nadstandardní výkony a v duelu s eSubou by tomu nemělo být jinak. Vedle něj si na pozici HeadShot Mastera stoupne mladičký xicoz, který se jeví jako individuálně skvělý hráč a z hlediska statistik by v této roli mohl obstát.
Sestava Vojtěcha "Wango" Prese pro 5. kolo Sazka Fantasy v rámci eLEAGUE
Michal "leckr" Kadlíček na pozici Bomb Specialist? Nejen v tomto je in-game leader Entropiq Prague důležitý. V několika hrách totiž dokázal, že také z hlediska K/D by mohl svému týmu výrazně pomoci, no ta bene když jdou Entropiq Prague v zápase na Dark Tigers, kterým se nedaří.

Roli Entry Fraggera obsadí Martin "Dytor" Handl, kvalitní individuální hráč, který Dynamo Eclot výrazně pomáhá napříč zápasy, často navíc právě on chodí pro první killy v kolech. A všechno uzavírá rumunský hráč Blytz z ENTERPRISE, kterému dávám důvěru se specializací na pistole. Zde se nabízí potenciálně ještě někdo z eSuby, která půjde na SINNERS.

Hodně štěstí, trenéři!

Profily vybraných hráčů:

David "forsyy" Bílý
Zoran "xicoz" Markovski
Michal "leckr" Kadlíček
Martin "Dytor" Handl
Raul "Blytz" Gligor
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.