CS:GO

5 hráčů, kvůli kterým se vyplatí přijít na Sazka eLEAGUE na FOR GAMES

5 hráčů, kvůli kterým se vyplatí přijít na Sazka eLEAGUE na FOR GAMES
4. 10. 2022
  |  

Přemýšlíte, zda dorazit na veletrh FOR GAMES, kde bude korunován další král CS:GO ligy Sazka eLEAGUE? Offline akce přináší řadu emocí a příběhů a my vybíráme 5 hráčů, kvůli kterým byste si tedy neměli nechat akci ujít.

Patrik "Zero" Žúdel
Patrik "Zero" Žúdel zpět před velkou stage a česko-slovenským publikem. Poprvé od návratu to nebude, ovšem v tomto rozsahu by to mohl být nenápadný hráč SINNERS, který by se právě mohl vybičovat ke skvělému výkonu, co dokáže rozhypovat dav.

Slovenský hráč toho odehrál před domácím publikem nespočet, nyní se vrátil, aby pomohl SINNERS, kteří touží po 6. triumfu ze Sazka eLEAGUE.

Deyvid "h4rn" Benchev
Bulharského hráče Deyvida "h4rn" Bencheva bude během podzimu čekat hned několik cesta do Česka a na Slovensko v rámci offline akcí, které ENTERPRISE čekají. Při první příležitosti byl důležitou postavou týmu na cestě za 3. místem v rámci turnaje Tipsport CS:GO Praha (na úkor SINNERS), o to větší motivaci bude mít na to získat triumf právě z FOR GAMES - Sazka eLEAGUE.

Dotáhne hráč tentokrát svůj tým až k titulu? Nejen tento příběh můžete sledovat v rámci finálového víkendu Sazka eLEAGUE. Vedle bulharské hvězdy jsou velkým tahákem i další snipeři, ať již jde o Dominika "blogg1s" Janitu nebo Davida "forsyy" Bílého, kteří budou stěžejními postavami svých týmů v cestě za titulem.

Jindřich "ZEDKO" Chyba
Kdo byl v loňském roce na FOR GAMES, mohl si odnést podpis Jindřicha "ZEDKO" Chyby ze Sazka Esport autogramiády, stejně tak ale mohl sledovat, jak právě zkušený hráč SINNERS dával najevo, když se jeho týmu něco podařilo, čímž dostal do varu také fanoušky.

Po změně hráče navíc ZEDKO bere v SINNERS více agresivní pozice, ze kterých těží řadu killů a highlight momentů... Přijde takový i v offline prostředí?

Jakub "M1key" Krausko
Jakub "M1key" Krausko z týmu eSuba se po letní přestávce jeví ve skvělém světle. A výkonnost, kterou zdobí hru svého týmu v online prostředí, bude chtít přenést také před publikum v Letnaněch. 

První velké zkušenosti jsou vždy nepříjemnou zátěží na psychiku a projev na serveru, pokud toto však odourá, může M1key zatápět nepříjemně SINNERS v semifinále i potažmo soupeřům v sobotních zápasech o medaile. Ani o přítomnost slovenského hráče na offline akci byste neměli přijít!

Zoran "xicoz" Markovski
Jak zvládne Zoran "xicoz" Markovski tlak velké stage, publika a obecně offline prostředí? Doposud předváděl velmi solidní výkony a ve čtvrtfinále s Cryptovou byl dokonce stěžejní postavou postupu, online a offline hraní však přináší rozdíly. 

Také mladého Makedonce se tedy vyplatí sledovat po všech směrech... A kdo ví, třeba v Entropiq Prague roste hvězda, která už se na tuzemských akcích jen tak v dalších letech neukáže.

Přímý přenos finálové akce Sazka eLEAGUE Finals z pražského PVA Expo Letňany můžete sledovat během pátku a soboty na Twitch kanále eLEAGUEcz, ale také živě přímo v hale, kde bude připravena stage a doprovodný program. Více informací naleznete na oficiální události.  

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.