CS:GO

Preview 1. kola podzimního splitu Sazka eLEAGUE!

Preview 1. kola podzimního splitu Sazka eLEAGUE!
21. 8. 2021
  |  

Prázdniny se chýlí pomalu ke konci, a i česká esportová scéna po volnu zase ožívá. Předposlední srpnový víkend patří návratu naší ligy. V již čtvrtém splitu se osmička týmů utká o postup do play off a půl milionu korun. Co čekat od prvního kola?



Přehled zápasů v 1. kole

eSuba – ENTERPRISE

Nový split odstartuje zápas týmů s lehce upravenými sestavami. V každém celku proběhly v sestavě dvě změny, samotný zápas ale bude boj. A velmi pravděpodobně vyrovnaný, kde se budou hráči rvát o každý bod. Na úvod splitu tak uvidíme pravděpodobně remízu 1:1.

Dark Tigers – Entropiq Prague

Na nováčka ligy nečeká vůbec nic lehkého. Dark Tigers navíc nastoupí proti sehranému celku s velkou kvalitou. Entropiq Prague totiž jako jediný tým spolu se SINNERS nezasáhl do své sestavy. Je jasné, že se budou Dark Tigers chtít v nové soutěži ukázat, na body to ale stačit tentokrát nebude.

eEriness – Sampi

I třetí zápas má jasného favorita. Nově složený tým Sampi nastoupí proti eEriness. Bronzový celek z posledního splitu má za úkol smáznout eEriness, kteří se až v závěru soutěže zachránili a udrželi mezi elitou. Sampi si ve velmi důležitém duelu připíše body za výhru.  

SINNERS – Brute

Velká zkouška pro Brute. Tak se dá popsat zápas proti české jedničce. SINNERS si stejně jako Entropiq Prague nezměnili vítěznou sestavu, to v Brute jsme mohli sledovat změny obrovské. Kromě prodeje týmu pod Kofolu se z CSkové sekce vyměnili hned 4 hráči. Sehranost a zkušenost budou chybět. A proti SINNERS dvojnásob. Jediné, co by mohlo hráčům Brute pomoci je fakt, že se zápas dohrává až v pátek pro působení SINNERS v ESL. Nemyslíme si ale, že by si SINNERS měli přenést nějakou únavu.

Author photo
Vítek Nešpor