CS:GO

Přestupová bomba roku! oskar míří do SINNERS, Cannie na lavičku

Přestupová bomba roku! oskar míří do SINNERS, Cannie na lavičku
22. 1. 2021
  |  

Oskar v českém týmu? Podepsáno. Do Sinners přichází hráč, o kterém si velmi málo fanoušků myslelo, že zvolí cestu tuzemského týmu. Řeč je o jediném českém účastníkovi pověstného CS:GO turnaje s titulem Major, Tomášovi „Oskar“ Šťastném, který v roce 2021 bude hájit barvy tuzemské organizace SINNERS.

Předvánoční dárek na začátku prosince nadělil management organizace SINNERS Esports v čele se CEO Mortizem Straubem svým fanoušků v podobě podpisu hvězdy, která si po více než 5 letech zahraje opět na domácí scéně. Tehdejším působištěm byla Oskarovi, dnes již neexistující, organizace Fraternitas.



Nikdy bych nevěřil tomu, že ikona, ke které jsem tak moc vzhlížel, mě nahradí v týmu, který jsem složil.
Hubert "Cannie" Ludwig
Bývalý hráč SINNERS
Jednu z mála porážek na domácí scéně SINNERS v roce 2020 uštědřil tým BRUTE v jarním RDY Cupu, ovšem ve všech klíčových zápasech domácích lig hráli hráči nejlepšího domácího týmu jako skvěle namazaný stroj, který zvládl i vypjaté situace, jako když ve finále COOL Ligy prohrával s eSubou již 2:0 a byl krůček od porážky. Triumfy pak získal nejen ve zmíněné COOL Lize, ale i Sazka eLEAGUE nebo Vodafone MČR. O to méně očekávaný byl odchod Cannieho, ovšem v kontextu příhodu hvězdy AWP role v podobě Oskara a jeho zkušeností, naprosto logický.

Hubert „Cannie“ Ludwig, který příchod Oskara odnesl svým koncem v sestavě se vyjádřil k přestupu následovně, kdy neskrýval zklamání, ale také cítil, jaká je realita:

„Nikdy bych nevěřil tomu, že ikona, ke které jsem tak moc vzhlížel, mě nahradí v týmu, který jsem složil. Bohužel, Oskar je stále nejlepší Čech, který se kdy dotknul CS:GO. Má týmu aktuálně více co nabídnout. Těžko mu mohu konkurovat.“

Cíl SINNERS je tedy jasný, další dominance na domácí scéně a postupný útok na nejlepší týmy v zahraničí. Bude tato sestava stačit?
 

Aktivní sestava SINNERS pro rok 2021:

  • Max „SHOCK“ Kvapil
  • Adam „NEOFRAG“ Zouhar
  • Tomáš „oskar“ Šťastný
  • Jindřich „ZEDKO“ Chyba  
  • Sebastian „beastik“ Daňo  
Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport