CS:GO
Dota 2

Přehled: Kompletní informace o Sazka eLEAGUE na FOR GAMES

Přehled: Kompletní informace o Sazka eLEAGUE na FOR GAMES
20. 10. 2021
  |  

FOR GAMES klepou na dveře! Co je potřeba vědět a znát před startem? Jak bude vypadat program Sazka eLEAGUE stage a okolních stánků včetně Sazka Esport? Více v kompletním přehledu.

Pokud stále nemáte lístky na akci, jsou dostupné na webu PVA Expo Letňany a také by měly být přípraveny na místě pro příchozí. Hlavní program na stage Sazka eLEAGUE i v okolních stáncích jako na Sazka Esport startuje od pátečního rána.

Program Sazka Esport stánku najdete zde! Nepřijdete o autogramiádu SINNERS, kvízy a zajímavé rozhovory.

Základní informace:


Program na každý den:

Pátek - 22. října 2021

Pátek bude na hlavní stage ve znamení dvou CS:GO semifinálových zápasů, které mohou na tribuně sledovat příchozí. Nejprve ENTERPRISE vyzvou Entropiq Prague, posléze se eSuba pokusí o zázrak proti SINNERS.

Semifinále #1
Mezi semifinálovými zápasy vás zveme na stánek Sazka Esport, kde bude jednak po celý víkend probíhat soutěž o herní křeslo, ale především mezi semifinálovými zápasy dojde na giveaway kvíz o merch Sazka Esport, dresy SINNERS a další doplňky.

Zároveň můžete ukazovat své složené Sazka Fantasy sestavy, za které také obdržíte odměnu. Důležitou informací je také to, že už od začátku prvního semifinále, je možné stavět ideální pětici na finálový den! Více na Sazka Fantasy webu.

Semifinále #2
Po druhém semifinále by mělo dojít právě na Sazka Esport stánku na autogramiádu hráčů SINNERS, to vše za předpokladu, že semifinále skončí v dostatečném časovém předstihu před uzavřením areálu. 
 

SOBOTA - 23. října 2021

  • 10:00 | Zápas o 3. místo
  • 12:30 | Rozhovor s Lelkem na Sazka Esport stánku & Sazka kvíz
  • 13:00 | Souboj Influencerů
  • 14:00 | Grand finále CS:GO Sazka eLEAGUE

Souboj hvězdných influencerů i korunovace nového šampiona CS:GO Sazka eLEAGUE - to vše a mnohem víc se stane v sobotu. Už od rána bude rušno na hlavní stage, kde vypukne souboj poražených semifinalistů, posléze dojde na souboj hvězd mezi influencery, po kterých bude následovat velké finále CS:GO ligy. 

NEDĚLE - 24. října 2021

Neděle bude patřit zejména Dota 2 finále, ve kterém se střetnou obhájce jarního titulu Hippomaniacs a eSuba, která se radovala v podzimním splitu 2020. 

Finále 2. splitu Sazka eLEAGUE Dota 2
Pokud nemůžete dorazit přímo na místo, doporučujeme sledovat naše sociální sítě, kde budeme pokrývat veškeré dění, komentátor a ambasador Sazka Esport Ondřej "Lelek" Kvarda vás bude provázet děním na akci a také bude vše podstatné z vrcholu Sazka eLEAGUE vysíláno na Twitch kanále!




Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.