CS:GO
Dota 2

Kompletní harmonogram haly Sazka eLEAGUE na FOR GAMES. Čeho se fanoušci dočkají?

Kompletní harmonogram haly Sazka eLEAGUE na FOR GAMES. Čeho se fanoušci dočkají?
6. 10. 2022
  |  

Jak bude vypadat dění na Sazka eLEAGUE stage a hale od čtvrtku do neděle v rámci veletrhu FOR GAMES na PVA Expo Letňany?

Čtvrtek

Dnešní, tedy čtvrteční program, otevře FIFA turnaj od organizace Entropiq a v mezičase se všechno bude ladit na start největších turnajů od Sazka eLEAGUE, které startují v pátek.

Pátek

Páteční program Sazka eLEAGUE haly na FOR GAMES bude zejména ve znamení semifinálových bitev v CS:GO lize. Ta první začíná už krátce před obědem, druhá potěší příchozí ze školy nebo práce v odpoledních hodinách. Nejprve vyzve eSuba obhájce ze SINNERS, poté se představí ENTERPRISE s Entropiq Prague.

Semifinále - SINNERS vs. eSuba
Semifinále - Entropiq Prague vs. ENTERPRISE

Sobota

Následně odstartuje víkend soubojem o bronz mezi poraženými celky, po dalším doprovodném programu, DJ show a dalších aktivitách vypukne grandfinále mezi vítěznými týmy z pátečních semifinálových zápasů. Také časy by měly být velmi podobné těm pátečním.

Neděle

Závěrečný den veletrhu FOR GAMES, respektive Sazka eLEAGUE programu, bude opět patřit hráčům Dota 2. Po roce se vrací Hippomaniacs aby obhájili loňské prvenství. Soupeřem tentokrát bude tým Inaequalis, který se pokusí na stage překvapit.

Zápas startuje v dopoledních hodinách, tudíž pokud máte chuť vidět nejlepší domácí Dota 2 hráče, můžete je jít podpořit po nedělní snídani.

Finále - Hippomaniacs vs. Inaequalis
Přímý přenos finálové akce Sazka eLEAGUE CS:GO Finals z pražského PVA Expo Letňany můžete sledovat během pátku a soboty (Dota 2 v nedělie) na Twitch kanále eLEAGUEcz, ale také živě přímo v hale, kde bude připravena stage a doprovodný program. Více informací naleznete na oficiální události.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.