CS:GO

eEriness oficiálně oznamují CS:GO sestavu, nechybí ani bývalí reprezentanti

eEriness oficiálně oznamují CS:GO sestavu, nechybí ani bývalí reprezentanti
5. 3. 2021
  |  

Tradiční tuzemská organizace oznámil CS:GO sestavu pro rok 2021. Dlouholetý hráč eEriness Zajda v ní nebude chybět.

V prosinci byla rozpuštěna loňská sestava a dlouho se čekalo, kdo oblékne v CS:GO barvy tradiční domácí organizace eEriness v letošním roce. Sloty v tuzemských ligách by byly lákadlem pro nejednoho hráče. Management však ukázal na sestavu, ve které jsou hráči, s nimiž mají v eEriness velmi dobré zkušenosti.

Dlouholetá tradice eEriness na domácí esportové scéně bude pokračovat v prestižním FPS titulu také v roce 2021. Organizace sice nezískává ocenění jak na běžícím páse, ovšem vždy dokáže se soupiskou, kterou má k dispozici konkurovat užší tuzemské špičce. Před letošní sezónou vedení oznámilo, že chce dát důvěru předem složené pětici hráčů, která spolu bude alespoň částečně sehraná. 

Výsledkem je line-up, který vede jeden z historicky nejdéle hrajících CS:GO hráčů v jednom týmu na tuzemské scéně. Tím není nikdo jiný než David "Zajda" Zajíček, jehož jsme mohli v eEriness sledovat již v roce 2019. Společně s ním půjde opět do dalšího roku také Pavel "replay" Vaněk.
 
Naším cílem je stejně jako minulý rok dostat se a udržet obě nejvyšší CZ/SK ligy a dostat se na MČRPC, kam eEriness nepochybně jako organizace patří.
Pavel "replay" Vaněk
Kapitán eEriness
Dva Čechy v sestavě doplní trio neméně známých borců ze Slovenska, jejichž posledním angažmá byl tým DEFEATERS. Jmenovitě jimi jsou Kristián "heikkoL" Garbera, Dávid "Feki" Fekeč a Samuel "OxidE" Krajčík, tímto krokem se také potvrzuje rozpad původní sestavy DEFEATERS a je tak téměř 100% jisté, že poslední Matys a Adejis, kteří tento tým reprezentovali, zamíří do BRUTE.

Fanouškům eEriness nezbývá než věřit, že Jan Vyhnálek, manažer CS:GO týmu v eEriness, ukázal na správnou pětici, která ukáže, že není jen posledním do výčtu týmů v dlouhodobých soutěžích, které během měsíce začínají. Stejně tak na tým čeká první MČR TOUR, kam se Zajda se spoluhráči ještě pod názvem TBA kvalifikoval.


Zdroj úvodní fotky a vyjádření Replaye: oficiální web eEriness
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.