CS:GO

Do Entropiq přichází MoriiSko za Daxena a trenér d0di

Do Entropiq přichází MoriiSko za Daxena a trenér d0di
25. 1. 2021
  |  

Potvrzeny další spekulace, Entropiq nakonec půjdou pouze pro dílčí změnu v sestavě. Jedna z nejprogresivnějších organizací roku 2020 se rozhodla ve své CS:GO sestavě pouze pro jednu změnu v hráčském poli a navíc přivedla trenéra Jozefa „d0di“ Kisse.

Aktivní CS:GO sestavu Entropiq opouští Zdeněk „daxen“ Dušek a vypadá to, že si bude hledat nové angažmá pro aktuální sezonu, která nám klepe na dveře. Příchod do sestavy vicemistra ČR z roku 2020 hlásí naopak bývalý hráč ECLOT Gaming Josef "MoriiSko" Maurenc. Ten v loňském roce ukázal velký potenciál, a tak není divu, že si jej vybrala právě tato sestava a organizace, která je další, jenž zveřejnila oficiálně svoji sestavu na domácí scéně.

Další změnou v sestavě Entropiq bude podle všeho pozice trenéra. Dle dostupných informací z ESEA profilu se totiž k týmu přidává Jozef „d0di“ Kiss, který naposledy vedl CS:GO sestavu v organizaci SAMPI. Vytvoří dvojici s forjim? Nebo ten se stáhne do pozadí a bude se věnovat dalším věcem v organizaci, které zastával ještě před angažováním CS:GO sestavy?


Vypadá to, že ale v cestě za prohnáním neohrožené jedničky domácí scény, týmem SINNERS, udělali Entropiq důležitý krok, protože synergii na ose leckr – d0di (případně i forji) jsme již v některých ohledech mohli vidět v minulosti.
Premiéra vyšla tuzemskému celku skvěle, ten si v prvním zápase ESEA Main League poradil s týmem KRASAVI jednoznačně 16:3.

Sestava ENTROPIQ pro rok 2021:

  • Michal „leckr“ Kadlíček
  • Lukáš „capsen“ Koláčný
  • Filip „AJTT“ Dolenský
  • Jan „Hones“ Urválek
  • Josef "MoriiSko" Maurenc
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.