PUBG

První den finálové série Sazka eLEAGUE PUBG ovládla Cryptova, SKADE jsou druzí, ENTERPRISE až 8.

První den finálové série Sazka eLEAGUE PUBG ovládla Cryptova, SKADE jsou druzí, ENTERPRISE až 8.
28. 7. 2022
  |  

SOUHRN | Je za námi první den finálové stage Sazka eLEAGUE PUBG Summer 2022. V něm se radovala zejména organizace Cryptova, jejíž PUBG sekce se během 5 her vyšplhala k průběžnému vedení, zklamání zatím z výsledků panuje u ENTERPRISE.

Cryptova, SKADE a Gifted. To je trojice týmů, které jsou aktuálně na čele tabulky Sazka eLEAGUE PUBG po prvním finálovém dnu. Nutno říct, že mezi druhým a třetím celkem je rozdíl docela propastných 22 bodů. Naopak SKADE na vedoucí Cryptovu ztrácejí pouze 7 bodů.

Během středečního hracího dne se odehrálo 5 map: dvakrát Miramar a třikrát Erangel. Zejména druhá zmíněná mapa sedla průběžně vedoucímu celku skvěle a Cryptova ji dokázala dvakrát ovládnout, jednou z toho bylo třetí místo.
Pořadí po prvním hracím dnu Sazka eLEAGUE PUBG Summer 2022 | Zdroj: YouTube @sazkaeleague
Relativním překvapením je to, že nejlepší umístění ENTERPRISE v rámci prvního dne bylo druhé místo. Celkově patří jednomu z populárních domácích PUBG celků až 8. místo. Ve druhé polovině tabulky pak najdeme zástupce týmů jako NAGANO22, Imperishable Clan nebo GLORE.

Na YouTube kanále Sazka eLEAGUE najdete záznam ze včerejšího hracího dne a dnes během podvečera můžete na Twitch kanále eLEAGUEcz sledovat pokračování bojů celků, které se perou o 300 000 korun.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.