PUBG

Grand finále Sazka eLEAGUE se dnes přesouvá do své druhé poloviny. Knedlíčci zatím dominují celému lobby.

Grand finále Sazka eLEAGUE se dnes přesouvá do své druhé poloviny. Knedlíčci zatím dominují celému lobby.
28. 10. 2022
  |  

Dnes je na programu třetí den grand finále Sazka eLEAGUE ve hře PUBG. Knedlíčci v čele s Nowikkem drží průběžnou první příčku s náskokem neskutečných 70 bodů. Další týmy tak mají před sebou nelehký úkol.

Po prvních dvou dnech grand finále Sazka eLEAGUE se na čele tabulky nachází tým Knedlíčci s neskutečným náskokem 70 bodů. Trojice čechů doplněná o britského střelce Luke "TeaBone" Crafera získala za první dva dny 49 placement bodů a nastřílela neuvěřitelných 112 killů (Druhý nejlépe střílející tým SHEESH má na svém kontě "jen" 61).

Druhý tým v pořadí, Cryptova, má na svém kontě bodů 91 a bude se snažit stáhnout obrovský náskok knedlíčků. Musí se však ohlížet i za sebe, jelikož jen o dva body za nimi se nachází SHEESH. Tým který vyhrál letní split ještě pod organizací ENTERPRISE se drží na třetím místě a bude se určitě snažit o podobný comeback jako právě v letním splitu.
Průběžná tabulka Sazka eLEAGUE po dvou odehraných dnech.
Dokáží si Knedlíčci udržet svůj vybudovaný náskok, nebo je některý z týmů dokáže ještě dohnat? Odpovědi nalezneme v následujících třech dnech na twitch kanále eLEAGUEcz. Každý den od 17:00. 

 


Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.