PUBG

Finálová série Sazka eLEAGUE PUBG se dramatizuje. Cryptova převzala vedení na úkor SKADE

Finálová série Sazka eLEAGUE PUBG se dramatizuje. Cryptova převzala vedení na úkor SKADE
30. 7. 2022
  |  

Přetahovaná o čelo letní finálové série Sazka eLEAGUE PUBG pokračuje! Třetí hrací den ovládla Cryptova, která se dostala do průběžného vedení, druhé místo drží favorizovaní SKADE.

S každým hracím dnem se rozšiřují nůžky mezi první čtveřicí a dalšími celky v boji o triumf v letní finálové sérii Sazka eLEAGUE PUBG. Mezi 4. týmem tabulky Gifted a 5. celkem (Imperishable Clan) je aktuálně rozdíl 46 bodů. Naopak Gifted směrem k čelu tabulky chybí 30 bodů.

Vedoucím týmem se však po pátečních 5 mapách stala opět Cryptova, která o 6 bodů vede nad favorizovanými SKADE. Drama se tak stává před finálovými 10 hrami, jež se odehrají během soboty a neděle, reálné. Třetí ENTERPRISE už mají odstup téměř 20 bodů.
Pořadí po 3 hracích dnech Sazka eLEAGUE Finals v PUBG
Zajímavý posun zažili hráči Imperishable Clan, kteří se z 9. místo proletěli už na hranu TOP 5. Zbytek celků měnil pořadí už více méně kosmeticky, to se však může v dalších hrách změnit. Z hlediska map bude ještě nutno odehrát 6x Erangel a 4 Miramar.

Nenechte si ujít pokračování dlouhé BO25. Po 15 odehraných mapách nás během soboty a neděle čekají ještě 10 dalších. Přímý přenos můžete sledovat dnes i zítra od 17:00 na Twitch kanále eLEAGUEcz.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.